• You are currently viewing Jumissa kotona – vinkit mitä tehdä neljän seinän sisällä
  Photo by Patrick Perkins

  Jumissa kotona – vinkit mitä tehdä neljän seinän sisällä

  Taas lapset kipeenä ja jumitatte kotona. Poikien äidit toimitus ideoi vinkit sairastupapäivienne ratoksi, sinulle jää vain toteutus.

  VINKIT MITÄ TEHDÄ KOTONA

  1. Niin vastenmieliseltä kuin ajatus tuntuukin, pese roskiskaappi. Ota ulos jokainen kierrätyslaatikko, imuroi ja puhdista pinnat. Kyllä kelpaa taas.

  2. Käy läpi vaatekaappisi ja pistä kiertoon itsellesi turhat.

  3. Ota päiväunet. Jos lapsesi nukkuvat päiväunia, ota sinäkin sen aikaa rennosti. Tai jos lapset ovat jo sen ikäisiä, etteivät enää nuku, ummista silmiäsi esimerkiksi lasten katsoessa lastenohjelmia. Jatkuvasti ei tarvitse paahtaa täysillä.

  Lue myös: Kodin siivousjärjestys

  4. Puhdista lattialistat ja kaappien päälle kertyneet pölyt.

  5. Milloin viimeksi olet istunut alas värittämään? Käy ostamassa itsellesikin värityskirja tai tulosta valmiita värityskuvia netistä. Värityskuvien parissa aika kuluu ja mieli rentoutuu.

  6. Soita jollekin ystävällesi tai sukulaisellesi kenen kanssa et ole aikoihin jutellut.

  7. Tuntuuko sinusta, että teet viikosta toiseen samoja ruokia? Nyt jos koskaan sinulla on hyvä syy kokeilla jotakin uutta reseptiä. Ajattele vaikkapa jotakin maata johon haluaisit matkustaa ja mieti mitä ruokia siellä syödään ja ei muuta kuin reseptejä googlaamaan.

  8. Järjestä valokuvat. Roikkuuko To Do – listallasi monen vuoden valokuvat järjestemättä tai kuvakalenterit tekemättä? Olisiko nyt niiden aika?

  9. Lastenhuoneen suursiivous!

  10. Järjestele kotisi uusiksi. Jos neliöt mahdollistavat, vaihda vaikkapa olohuoneen järjestystä. Uudistetussa huoneessa olo tuntuu taas ihan erilaiselta eikä seinät pääse kaatumaan päälle.

  – Poikien äidit toimitus –

  Vastaa