• You are currently viewing Helmikuun horoskoopit – lue omasi

  Helmikuun horoskoopit – lue omasi

  Mitä horoskoopit tarjoavat sinulle helmikuussa? Poikien äidit toimitus ei omatoimisesti sentään VIELÄ horoskooppeja ennustele, joten artikkelissa on käytetty toisen tahon luomia horoskoppeja. Alla linkki alkuperäiseen artikkeliin. Toimitus ei myöskään vastaa meneekö ennustus ihan putkeen.

  HELMIKUUN HOROSKOOPIT

  Kauris (22.12.–20.1.)

  Elämääsi ilmestyy uusia, kiinnostavia tuttavuuksia. Kaivatessasi tukea tai neuvoja sinun kannattaa kuitenkin kääntyä vanhojen luottoystäviesi puoleen. Jakson toinen teema on hyvinvointi. Ehkä päätät vaihtaa huonoja tottumuksia parempiin.

  Vesimies (21.1.–18.2.)

  Tunnet tavallista suurempaa tarvetta saada viettää aikaa omissa oloissasi. Suo sitä itsellesi, sillä liika hälinä ja kiire estävät sinua kuulemasta sisäistä ääntäsi, jonka viestit ovat ehdottomasti luotettavia ja huomion arvoisia.

  Kalat (19.2.–20.3.)

  Nyt on helpointa mennä virran mukana ja antaa muiden ottaa ohjat, sillä päätösten teko on nyt vaikeaa alati muuttuvan mielesi vuoksi. Jakson lopulla tilanne selkiytyy, ja tiedät paremmin, mitä haluat. Ihmissuhteissa on liikehdintää.

  Oinas (21.3.–20.4.)

  Sinusta on moneen, mutta parhaan tuloksen saavutat, kun et hajota energiaasi liian laajalle. Valitse johtotähtesi ja seuraa sitä. Yritä olla ihmissuhteissasi joustava ja sovitteleva. Paukkuja ei kannata tuhlata turhiin kiistoihin.

  Härkä (21.4.–21.5.)

  Elämäsi aktivoituu, ja siihen tulee nyt uusia asioita ja tuttavuuksia, joista jonkun rooli voi kasvaa merkittäväksikin. Jakso on uuden oppimisen ja asioihin osallistumisen aikaa. Onnistumiset ruokkivat innostustasi ja kunnianhimoasi.

  Kaksoset (22.5.–21.6.)

  Muutoksia on nyt luvassa, ja enimmäkseen ne ovat toivottuja ja itse alulle panemiasi. Vaikka myllerrykset ovat luonteeltaan mukavia, ne vievät kuitenkin runsaasti aikaa ja energiaa, joten on tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

  Rapu (22.6.–22.7.)

  Olet nyt hyvin motivoitunut kehittämään itseäsi ja ottamaan entistä enemmän vastuuta sekä henkisestä että fyysisestä hyvinvoinnistasi. Jaksossa on myös vahva romanttinen vire, ja jokin kohtaaminen saattaa pyyhkäistä jalat altasi.

  Leijona (23.7.–23.8.)

  Jakson alkupuoli on sosiaalisesti vilkas ja antoisa. Monet tapaamiset ja tapahtumat tuovat kaipaamaasi vaihtelua, ja saatat nyt solmia uusia tuttavuuksia. Jakson loppua leimaavat rahaa ja omaisuutta koskevat kysymykset ja päätökset.

  Neitsyt (24.8.–22.9.)

  Valikoi, mihin lähdet mukaan, sillä liika kiire syö voimia ja kiristää pinnaasi. Ravitse sieluasi ja luovuuttasi vaikkapa erilaisilla kulttuurielämyksillä tai oleskelemalla luonnossa. Jokin aloittamasi hanke alkaa tuottaa hedelmää.

  Vaaka (23.9.–23.10.)

  Erilaiset tapaamiset ja sosiaalinen elämä ylipäätään ovat jakson suola, mutta mikäli päätät panostaa johonkin vakavampaankin hankkeeseen, niität menestystä myös siinä – varsinkin, jos koet sen mielekkääksi. Innostus on polttoaineesi.

  Skorpioni (24.10.–22.11.)

  Sinulla voi nyt olla kiusaus mennä sieltä, missä aita on matalin, tai lykätä asioiden hoitamista. Kannattavampaa on kuitenkin kääriä hihat ja panna töpinäksi. Omaathan paljon piileviä kykyjä, jotka pieni paine voi nostaa pintaan.

  Jousimies (23.11.–21.12.)

  Elämässäsi tapahtuu nyt samanaikaisesti monia asioita, ja siinä voi olla jopa kaaoksen tuntua. Ota vastuu omaa elämääsi koskevista päätöksistä äläkä päästä lankoja käsistäsi. Kun pidät pään kylmänä ja hoidat asian kerrallaan, niin hyvä tulee.

  Lähde: seura

  – Poikien äidit toimitus –

  Vastaa