• You are currently viewing Arjen säästövinkit – voiko vielä jostain nipistää?
    Kuva micheile henderson

    Arjen säästövinkit – voiko vielä jostain nipistää?

    Arjen säästövinkit puhuttavat nyt monia lapsiperheitä. Elinkustannukset nousevat ja monilla on haasteita saada rahat riittämään palkkapäivästä seuraavaan. Oman talouden budjetointi eli omien tulojen ja menojen seuranta ja suunnittelu on asia, johon kannattaa viimeistään nyt käyttää hetki aikaa.

    ARJEN SÄÄSTÖVINKIT – joko olet ottanut käyttöön kaikki nämä?

    Onhan sinulla jo hallussa oman talouden budjetointi ? Eli tiedät taloutesi kokonaiskuvan, paljonko rahaa tulee kuukaudessa ja paljonko menee?

    Kierrätys – vieläkö varastostasi löytyy ne lasten vanhat, jo pieneksi jääneet luistimet? Niistä on kysyntää kirppareilla! Myy teille turhat tavarat kiertoon. Saat kaappeihin lisää säilytystilaa ja samalla muutaman euron kotiinpäin.

    Lue myös: Lasten Halloween, hauskoja vinkkejä juhliin

    Montako kuukausitilausta sinulla menee säännöllisesti tililtä? Monet havahtuvat vasta kuukausien kuluttua, että on turhaan maksanut useita suoratoistopalveluita vaikka ei edes käytä niitä. Näistä suoraan tililtä / pankkikortilta velotettavista kuukausitilauksista kannattaa olla ajantasalla, sillä vuositasolla niistä saattaa koostua jo aikamoinen summa. Varsinkin, jos ne palvelut eivät enää ole säännöllisesti käytössä eli maksat ns. turhaan niistä.

    Vakuutusten kilpailutus –  vakuutukset todellakin kannattaa säännöllisesti kilpailuttaa!

    TIEDÄTKÖ MIHIN KAIKKEE RAHASI MENEVÄT?

    Luottokortit ja osamaksut – useimmista kuukausieristä kerääntyy äkkiä lumipalloefektin lailla laskukierre, jota voi olla vaikea saada hallintaan. Toki toisinaan meillä kaikilla saattaa eteen tulla tilanteita, että niihin joutuu hetkellisesti tarttumaan, mutta mitä nopeammin ne saa maksettua kokonaan pois, sen parempi.

    Lue myös: Lapsilisän maksupäivät vuonna 2024

    – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa