• You are currently viewing Meikkaatko samalla tavalla kuin kymmenen vuotta sitten?
  Kuva: Element5 Digital

  Meikkaatko samalla tavalla kuin kymmenen vuotta sitten?

  Meikkaatko päivittäin? Meikkaatko aina samalla tavalla, samaan tyyliin kuin esimerkiksi kymmenen – viisitoista vuotta sitten. Ehkä ei kannattaisi, lue alta syyt miksei.

  Ennen kuin mennään varsinaiseen ihon meikkaukseen, on myös erittäin tärkeää miettiä millä tuotteilla meikin pohjustaa. On erityisen tärkeä valita tuotteita, joiden koostumukset sopivat omalle iholle ja jotka saavat sen näyttämään vieläkin paremmalta. Mitä enemmän ikää tulee, sitä useammin iho kaipaa kosteuttavia tuotteita ja sellaisia, jotka eivät kuivata ihoa.

  Ikääntymisen merkkejä ei kannata häpeillä, mutta iän tuomat ihomuutokset saattavat tehdä meikkaamisesta hankalaa.

  MEIKKAATKO – NÄILLÄ VINKEILLÄ ONNISTUT

  – Jos käytät meikkivoidetta, sävy kannattaa valita huolella. Liian tumma tai vastaavasti liian vaalea saattaa tehdä vanhemman näköiseksi. Pyydä rohkeasti apua ammattilaisilta oikeansävyisen meikkivoiteen valitsemiseen jos valinta tuntuu hankalalta. Täydellinen meikkivoide on sellainen, joka sulautuu ihoon eikä jätä ikävän näköistä rajaa iholle.

  – Unohda puuteri! Tarvittaessa voit sipaista sitä kevyesti T-alueelle, mutta koko kasvoja ei kannata puuteroida vain sen takia, että olet joskus nuorempana niin tehnyt.

  – Poskipuna tuo kasvoille hehkua. Voimakas, viirumaisesti levitetty poskipuna voi vanhentaa, joten poskipunan häivyttämiseen kannattaa käyttää hetki aikaa. Esimerkiksi satiininen kuulto poskipunassa antaa kivaa raikkautta kasvoille.

  – Oikein muotoillut kulmakarvat nostavat katsetta.

  – Vuotavatko silmäsi herkästi? Tai muuten reagoivat meikkiin? Se saattaa olla ihan iän tuomia normaaleja muutoksia, joten kannattaa vaihtaa meikkituotteet herkille silmille sopiviksi.

  Lue myös: Halkeilevatko sinunkin sormenpäät?

  – Poikien äidit toimitus –

  Vastaa