• You are currently viewing Mitä lahjaksi teinille?
    Kuva: Eugene Zhyvchik

    Mitä lahjaksi teinille?

    Teinille ei välttämättä ole helpointa ostaa lahjoja ainakaan kysymättä hänen omia toiveitaan. Jos kuitenkin haluat ostaa jotain kysymättä, niin tässä vinkit siihen.

    TEINILLE VOI ANTAA LAHJAKSI…

    suoratoistopalvelutilauksen. Jos tiedät, että hän pitää leffojen katsomisesta ja sarjamaratooneista, tämä on silloin mainio.

    matkan. Haaveileeko hän lyhyemmästä ostosreissusta Helsinkiin tai miettii, että jonain päivänä hän vielä lähtee New Yorkiin. Jos et pysty ostamaan koko matkaa, voit tällöin kasvattaa matkakassan summaa antamalla rahaa siihen.

    kuntosalijäsenyyden. Jos teini pitää treenaamisesta, kuntosalijäsenyys on varmasti tervetullut lahja.

    harrastuksen. Suunnitteleeko teini uuden harrastuksen aloittamista tai harrastaa jo jotain, johon voisit ostaa uusia välineitä?

    langattomat kuulokkeet. Näitä välillä hajoilee ja häviää, joten varmasti tulee tarpeen.

    lahjakortti elokuviin. Mikäs sen mukavampaa kuin lähteä kaverin kanssa leffaan. Osta siis vähintään kaksi lahjalippua niin hän saa otettua kaverinkin mukaan.

    lahjakortti kauppakeskukseen. Jos et tiedä teinin lemppari vaatekauppaa, nykyään myös kauppakeskukset tarjoavat lahjakortteja. Nämä kortit käyvät useimmiten lähes kaikkiin liikkeisiin, kahvilohin ja ravintoiloihin.

    bensaa (jos mopoilee).

    työkaluja, jos yhtään tykkää raksajutuista.

    hajuvettä. Oikean tuoksun valinta saattaa olla hankalaa, sillä mieltymyksiä on monia, joten jos haluat pelata varman päälle, osta tuoksuliikkeeseen lahjakortti.

    rahaa. Kelpaa aina!

    liput festareille tai konserttiin. Ensi kesän festarilippuja myydään jo.

    elämyksiä, esimerkiksi Karting.

    Lue myös: Lahjaideoita pojille – listaus iän mukaan

    – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa