• You are currently viewing Miksi C-vitamiini kannattaa ottaa osaksi ihonhoitorutiineja
    Kuva: Viva Luna Studios

    Miksi C-vitamiini kannattaa ottaa osaksi ihonhoitorutiineja

    C-vitamiini tekee ihmeitä iholle. Kalpea talvi iho ja tummat silmänaluset? Ei enää tämän artikkelin luettuasi.

    C-VITAMIINI OSANA IHONHOITOA

    Elimistömme tarvitsee C-vitamiinia pysyäkseen terveenä ja vahvana. Se on myös yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteiden ainesosista, jonka avulla saat ihostasi terveen ja hehkuvan.

    Lue myös: Mitä elimistössä tapahtuu, kun täyttää 40 -vuotta?

    Se auttaa suojaamaan meidän ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, ehkäisee jo olemassa olevien juonteiden näkyvyyttä sekä kirkastaa ihoa. C-vitamiini tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo ja L-askorbiinihappo. Tämä on vitamiini, jota kehomme ei itse tuota. Siksi ainoa tapa saada sitä kehoomme on syödä C-vitamiinipitoisia ruoka-aineita (esimerkiksi sitrushedelmiä, tyrniä tai ruusunmarjaa), nauttia tarvittaessa ravintolisiä ja napata C-vitamiinia ulkoisesti ihonhoitotuotteita hyödyntäen.

    Tuplahyödyn saat kun nautit C-vitamiinia sekä sisäisesti että ulkoisesti!

    NÄMÄ KOLME MUUTOSTA HAVAITSET KUN OTAT C-VITAMIININ OSAKSI IHONHOITORUTIINEJASI

    1. Ihostasi tulee kimmoisampi.  – C-vitamiini tukee elimistön kollageenisynteesiä ja auttaa madaltamaan juonteita täyteläistämällä ihoa. Ihon luonnollinen kollageenin tuotanto vähenee elimistön ikääntyessä, joka johtaa siihen, että iho alkaa veltostua ja siihen ilmestyy ryppyjä. Yksi kasvoille suunnatun C-vitamiiniseerumin ja C-vitamiinivoiteen parhaista vaikutuksista on kollageenin tuotannon tehostaminen, mikä auttaa säilyttämään ihon kiinteyden ja elastisuuden.
    2. Ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu – Tämä tärkeä vitamiini vähentää myös hyperpigmentaatiota eli ihon vaaleanruoskeasta mustaan vaihtelevia värjäytymiä. C-vitamiinin käyttö auttaa torjumaan iholla tapahtuvia reaktioita, jotka aiheuttavat kyseisiä ikäviä vaikutuksia. Ajan myötä se kirkastaa ihoa antioksidanttisten, tulehdusta estävien ja ikääntymistä hidastavien ominaisuuksiensa ansiosta.
    3. Ihon ikääntymismuutokset hidastuvat – C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja. Jos olet esimerkiksi oleillut paljon auringossa, on C-vitamiini loistava raaka-aine korjaamaan auringon UV-säteilyn aiheuttamaa vanhentavaa vaikutusta iholla.

      – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa