• You are currently viewing 3 syytä valita If Lapsivakuutus
    Kuva Kelli McClintock

    3 syytä valita If Lapsivakuutus

    Mainos: Vakuutusedustaja Joel Huotari

    Lapsiperheessä hoidon tarve syntyy usein yllättäen ja monesti juuri silloin kun sitä vähiten kaipaa tapahtuvaksi. If Lapsivakuutus – jonottamatta hoitoon ja lääkärikäynnit ilman kuittirumbaa. Ympäri vuorokauden toimivasta maksuttomasta terveysavusta saat nopeasti avun ja toimintaohjeet äkillisiinkin sairastumisiin.

    MIKSI SINUNKIN KANNATTAA VALITA LAPSELLESI IF LAPSIVAKUUTUS

    LÄÄKÄRIIN ILMAN KUITTIRUMBAA – Suorakorvaus mahdollistaa mutkattomat lääkärissä käynnit lapsen sairastaessa.

    SUOMEN LAAJIN SUORAKORVAUSVERKOSTO – Voit valita käyntikohteeksenne Terveystalon, Mehiläisen, Aavan ja Pikkujätin lääkärikeskukset. Ifin kautta otettu Lapsivakuutus mahdollistaa teille myös suoraan erikoislääkärille menon ilman ensin saatua lähetettä yleislääkäriltä. Voitte siis mennä vaikka suoraan korvalääkärille.

    ERILLISTÄ LISENSSIVAKUUTUSTA HARRASTUKSIIN EI TARVITA – Kattaa kaikki harrastukset 12-vuotiaaksi asti.

    Haastattelimme oululaista kahden lapsen isää, joka toimii Ifillä vakuutusedustajana. Joel kertoo perhearjesta ja omista lapsivakuutuksistaan näin:

    Elämme peruskiireistä lapsiperhearkea, jossa välillä luovitaan miten saadaan vanhempien työt, isän yrittäjyys ja lasten sairastelut sulahtamaan yhteen ilman suurempia kommervenkkejä. Lapsivakuutukset olleet meillä arjen pelastus etenkin nuoremman lapsen kanssa, jolle on kertynyt lääkärikäyntejä kahden vuoden aikana reilusti yli 10. Muun muassa korvatulehduskierre ja korvien putkitus on hoidettu yksityisellä lääkäriasemalla vakuutuksen kautta.”

    Vakuutusedustaja Joel Huotari tarjoaa asiakkailleen aina henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua ympäri Suomen. Joelin asiakkaana sinulla on mahdollista saada satojen eurojen säästöjä vuosimaksuissa vakuutusten kattavuudesta tinkimättä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

    Joel Huotari
    Vakuutusedustaja
    Oulu
    044 979 0956
    joel.huotari@if.fi

    – Poikien äidit toimitus –

     

    Vastaa