• You are currently viewing Kevätmuoti 2024 tuo raikkaat värit takaisin

  Kevätmuoti 2024 tuo raikkaat värit takaisin

  Lastenvaatteissa on jo pitkään nähty beigeä ja mustaa. Aikuisilla taas mustaa ja valkoista. Väriläiskinä vahvaa oranssia ja vihreää. Mutta kevätmuoti 2024 näyttää hieman erilaiselta. Tämä on se kevät kun saamme taas raikkaampia värejä muotiin.

  Kulutusjuhlaan emme ketään kannusta, mutta ostamalla laadukasta, kotimaista ja kestävää, sekä yhdistelemällä samoja vaatekappaleita rohkeasti toisiinsa, saat pienelläkin panostuksella uuden iloisen kevätilmeen.

  Kevään 2024 muoti-ilmiöt

  Persikka is back

  Väri-instituutti Pantone valitse Peach Fuzz sävyn vuoden 2024 väriksi. Persikan sävy on vaaleanpunaisen ja oranssin välistä ja sen sanotaan lisäävän rauhaa, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Persikan sävy tuleekin nyt tässä maailmantilanteessa tarpeeseen. Persikan sävy oli muotia 80- ja 90-luvulla, joten hyvässä lykyssä tätä väriä voi löytyä omasta kaapista tai kirppareilta.

  Pastellia ja viininpunaista

  Kevään 2024 värimaailma on hyvin pastellinen. Mintunvihreä, Pastellilila ja Chambray-sininen nostavat päätään kevään värimaailmassa. Näitä kaikkia värejä onkin helppo yhdistellä mustan, valkoisen, beigen ja farkunkin kanssa. Pastellisävyistä poiketen viininpunainen on kevään yksi muotiväreistä.

  Vastuullisuus

  On sanomattakin selvää, että vastuullisuus trendaa. Eettisesti valmistettuja, turvallisista työoloista tulleita, ympäristöystävällisiä materiaaleja ja läpinäkyviä arvoketjuja suositaan ostoksilla. Vaatteilta toivotaan kestävyyttä ja pitkää ikää.

  Kuluttajat ovat yhä tarkempia myös siitä mitä tapahtuu palautetuille vaatteille. Osa yrityksistä polttaa palautetut vaatteet, mikä on tietysti äärimmäisen epäekologista. Eläinkunnan tuotteita vältellään yhä enemmän vaatteissa.

  Mukavuus

  Kevään muodissa on havaittavissa yhtenä isona tekijänä mukavuus. Luvassa on rennompaa leikkausta ja ajatusta siitä, että rentous ja tyylikkyys voivat kulkea käsi kädessä. Cargohousut, maksimekot ja kerroksittaiset asusteet. Isot taskut ja vyöt. Läpikuultavia mekkoja ja hapsutettuja yksityiskohtia. Siitä on kevään 2024 tyyli tehty.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Lue myös: Teinipoikien värikkäät vaatteet

  Lue myös: Aina ei tarvitse ostaa uutta! Kokeile vaatelaastaria

  Vastaa