• You are currently viewing Pienen budjetin juhlat
    Kuva Yukiko Kanada

    Pienen budjetin juhlat

    Juhlat tulossa – haluaisit suunnitella ja tehdä tarjottavat itse ja mielellään vielä pienellä budjetilla. Se on mahdollista, lue alta meidän vinkit.

    PIENEN BUDJETIN JUHLAT

    Jos juhlan budjetti on pieni, pääset hyvin suurella todennäköisyydellä itse tekemällä halvemmalla. Toki ulkopuoliselta tilattuna säästää aikaa ja vaivaa ja siitäkin on monessa tilanteessa järkevä maksaa. Nyt tässä artikkelissa jaetaan edullisia vinkkejä juhlien tarjottavaksi. Nämä tarjottavat onnistuvat vähemmän keittiössä aikaa viettäneiltäkin.

    Lue myös: Valmistujaiset tulossa – muista nämä

    RUOKAISAT SALAATIT ovat loistavia juhlatarjottavia, sillä ne ovat samaan aikaan raikkaita ja täyttäviä. Edullisen pohjan salaatille teet esimerkiksi pastasta. Netistä löytyy reseptejä paljon, haluat sitten tehdä vaikkapa perinteisen fetapastasalaatin, perunasalaatin tai tonnikalasalaatin.

    SUOLAISET PIIRAAT JA MUFFINSSIT – kenellepä ne ei maistuisi?

    Voileipäkakun sijaan voit laittaa tarjolle patonkia, jotain muuta leipää ja erilaisia levitteitä.

    Myöskään iso ja näyttävä kakku ei ole pakollinen. Useimmiten kun tarjolla on sekä suolaista että makeaa, pieni makea kahvin kanssa riittää. Tähän voi leipoa perinteisen ja edullisen kahvikakun voista, sokerista, kananmunista ja jauhoista. Toinen vaihtoehto on vaikkapa yksittäispakatut suklaakonvehdit.

    Jos ja kun joudut järjestämään juhlat niukalla budjetilla, muista että seisot juhlien takana ylpeästi. Sen sijaan että pyytelet anteeksi niukkaa tarjoilun määrää, kutsu vieraat rohkeasti pöytään. Olet hyvin suurella todennäköisyydellä kutsunut juhliin ystäviäsi ja sukulaisiasi, he tuskin valittavat tarjoilun vähyydestä.

    – Poikien äidit toimitus –

     

    Vastaa