• You are currently viewing Mitä teinille joululahjaksi?
    Photo by Hert Niks

    Mitä teinille joululahjaksi?

    Mitä teinille ostaisi joululahjaksi? Oman perheen teinin mieltymykset on ehkä kutakuinkin hallussa, mutta jos olet ostamassa lahjaa esimerkiksi kummipojalle, kannattaa vinkkejä kysyä vanhemmilta tai sitten kurkata toimituksen koostamat vinkit lahjoihin.

    MITÄ LAHJAKSI – IDEOITA KUUSEN ALLE

    Elektroniikkalaitteet on monelle mieluisa lahja. Puhelin, kuulokkeet tai jotain tiettyjä lisävarusteita esimerkiksi pöytäkoneelle.

    Uusia vaatteita ja asusteita. Jos et ole aivan 100 % varma teinin vaatemausta, yski turvallinen keino on ostaa lahjakortti johonkin mieluisaan vaateliikkeeseen. Toki tuotteissa on useimmiten vaihto -ja palautusoikeus, mutta lahjakortti on silti helpompi valinta.

    Lue myös: Nuoret voivat huonosti, miten voit auttaa lastasi?

    Harrastusvälineet. Jäkismailan lapa kulunut? Sisäpelikengistä tulee varpaat läpi? Harrastaminen on mielekästä kun varusteet on kunnossa. Myös monet urheiluvälineliikkeet myyvät lahjakortteja, joten mikset sujauttaisi pukinkonttiin sellaista?

    Keikkaliput lemppari artistin keikalle. Varmasti ikimuistoinen lahja!

    Kosmetiikkatuotteet. Sopivia kasvojenhoitotuotteita teinin iholle, deodoranttia ja esimerkiksi houstenhoitotuotteita.

    Lähestyykö muutto opintojen perässä uudelle paikkakunnalle? Silloin kannattaa ehdottomasti mietiä, mitä käyttötavaroita teini opiskelijana siellä tarvitsee. Pyyhkeitä, petivaatteet, joitain astioita, kenties kahvinkeitin…

    Mopoon / fillariin uusia osia. Toimivalla kulkuvälineellä on mukava liikkua paikasta toiseen. Onko teinisi innokas fillarin, skuutin, skeitin tai vaikkapa mopon tuunaaja? Siinä tapauksessa kannattaa kuulostella tarviiko kyseinen kulkuväline uusia osia.

    Äänikirjat ja erilaiset suoratoistopalvelut. Tiedätkö miissä suoratoistopalvelussa on tämän hetken suosituin sarja tai kuunteleeko teinisi mieluusti äänikirjoja? Valikoima erilaisista suoratoistopalveluista ja äänikirjastoista laajenee koko ajan ja mikäli ei vielä tällaiset ole käytössä, niin ovat varmasti tervetulleita lahjoja.

    Jouluun on tällä hetkellä 47 yötä, eli onhan tässä vielä hyvin aikaa, mutta kyllä kannattaa jo kuulostella millaisia toiveita perheenjäsenillä on joululahjaksi, jotta vältyt turhalta viime hetken stressiltä.

    – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa