Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Poikien Äidit (hiihtoloma) risteily 18.2.2020

18 helmikuun @ 17:00 - 20 helmikuun @ 10:30

Tapahtuma navigointi

Poikien äidit risteily on taas täällä! Laivat ne vaan suurenevat! Seuraava äitien ja poikien risteily räjäyttää pankin! Tätä et halua missata. Seuraavaksi seilataan nimittäin Silja Serenadella Helsingistä Tukholmaan.

Ohjelmaa äideille ja pojille on luvassa enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Kisailua, leikkejä ja tehtäviä koko matkan ajan. Laivalla on myös paljon muuta ohjelmaa kuten Aleksanteri Hakaniemen keikka. Teineille löytyy pakopeliä, perheille ihana kylpyläosasto ja perheen pienimmille iso leikkihuone. Jokaiselle jotain.

Tukholmassa on aikaa tutustua kaupunkiin noin kuusi tuntia. Tukholman päädyssä myös mahdollisuus osallistua poikien äitien yhteiseen toimintaan. Menemme yhdessä Siljan bussilla tänne: https://vikingaliv.se/en/

Jokainen maksaa sisäänpääsyn itse.

Voit ostaa Siljan laivabussiliput ennakkoon, valitse bussi Keskustaan ja Djurgårdenille:  https://www.tallinksilja.fi/laivabussi-ja-muut-kulkuyhteydet

Jos päätät ottaa taksin takaisin laivalle, ole tarkkana, mitä firmaa käyttät. Hintaerot saattavat olla todella isot. Hyviä firmoja ovat mm. Taksi Stockholm ja Taksi Kuriren.

TULE MUKAAN TAPAHTUMAN FACEBOOKSIVUILLE

poikien äidit risteily

Varaa poikien äidit risteily

Toimi nopeasti, sillä ennakkovaraajan etu -50% hinnasta, on voimassa vain 18.1. asti. Tämän jälkeen alennus on -20%. Tarjoushinnat voimassa C-A –hyteissä.

Varaukset silja.fi tai puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm).

Mainitse varauksen yhteydessä POIKIENÄIDIT.

Varausohje:

  1. Valitse lähtöpäivä 18.2. (Helsinki-Tukholma)
  2. Valitse varaukselle oikea määrä matkustajia
  3. Lisää hytti varaukselle
  4. Jos haluat ostaa Laivabussin liput jo etukäteen, lisää ne varaukselle. Liput löytyvät skrollaamalla sivua alemmaksi Palvelut maissa -kohtaan.
  5. Syötä POIKIENÄIDIT –varauskoodi ”Minulla on alennuskoodi” –kenttään ja klikkaa Osta matka

Sitten vain odottamaan mahtavaa hiihtolomareissua yhdessä!

Tiedot

Alkaa:
18 helmikuun @ 17:00
Loppuu:
20 helmikuun @ 10:30
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

helsinki

Menneet tapahtumat

POIKIEN ÄIDIT risteily HELSINGISTÄ

Äiti ja poika risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Poikien Äidit järjestävät äideille ja pojille paljon yhteistä kivaa ohjelmaa risteilyllä. Lisäksi risteilyllä mukana viihdyttämässä ovat tubettajat Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali. Laiva tarjoaa myös paljon muuta hauskaa syyslomaviihdettä. Risteily sopii koko perheelle.

Sulje
×

Cart