Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vauhdikkaat Nerf-Pikkujoulut

02.12.2019 @ 17:00 - 20:00

Kysytty Poikien Äidit Nerf-tapahtuma saa jatkoa. Tämän vuoden pikkujoulut lapsille pidetään nimittäin Nerf-kaupunkisodan säestämänä Keravan Hop Lopissa. Sijainti on mitä loistavin saapua usealta suunnalta pitkin Suomea. Tervetuloa sotimaan, herkuttelemaan ja nauttimaan pikkujouluista. Oma tonttulakki mukaan!

Tapahtuma on sopiva 5-12 vuotiaille lapsille ja jokainen lapsi on tapahtumassa vanhempien vastuulla. Olisi hyvä jos vanhemmat jäisivät valvomaan paikalle lastensa ohjeiden noudattamista ja auttamaan pulmatilanteissa (esim panoksen jäädessä jumiin aseeseen), sillä meillä työntekijöillä ei riitä aika siihen kaikkeen.

Pakkaa mukaan oma nerf-ase (sekä yksi vara-ase), suojalasit, kätevä laukku panoksille (esim vyölaukku) ja 10 panosta. Paljon iloista leikkimieltä ja vähän jännitystä taskuun. Myymme suojalaseja ja 10 kpl panospaketteja myös paikanpäällä.

Kun maksat varausmaksun (9 euroa, lapsi) , varmistat paikkasi vuoden hauskimpiin pikkujouluihin.  Lipun hinta on kokonaisuudessaan 23 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn sekä ohjatun toiminnan lisäksi, pikkujouluherkut, sekä pienen pikkujoulu-paketin. Lipun loppuhinta (14 euroa) maksetaan paikanpäällä.

Huom! Lahjakortit (tms. HopLopin omat alehintaiset liput) eivät käy tässä tapahtumassa maksuvälineenä. Lipun hinnalla voi leikkiä koko päivän, eli voit tulla paikalle jo aikaisemmin. Lippua ei kuitenkaan voi hyödyntää minään muuna päivänä.

VARAA PAIKKASI

Tiedot

Päivämäärä:
02.12.2019
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Menneet tapahtumat Galleria

TAPAHTUMA GALLERIA