Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vauhdikkaat Nerf-Pikkujoulut

joulukuu 2 @ 17:00 - 20:00

Kysytty Poikien Äidit Nerf-tapahtuma saa jatkoa. Tämän vuoden pikkujoulut lapsille pidetään nimittäin Nerf-kaupunkisodan säestämänä Keravan Hop Lopissa. Sijainti on mitä loistavin saapua usealta suunnalta pitkin Suomea. Tervetuloa sotimaan, herkuttelemaan ja nauttimaan pikkujouluista. Oma tonttulakki mukaan!

Tapahtuma on sopiva 5-12 vuotiaille lapsille ja jokainen lapsi on tapahtumassa vanhempien vastuulla. Olisi hyvä jos vanhemmat jäisivät valvomaan paikalle lastensa ohjeiden noudattamista ja auttamaan pulmatilanteissa (esim panoksen jäädessä jumiin aseeseen), sillä meillä työntekijöillä ei riitä aika siihen kaikkeen.

Pakkaa mukaan oma nerf-ase (sekä yksi vara-ase), suojalasit, kätevä laukku panoksille (esim vyölaukku) ja 10 panosta. Paljon iloista leikkimieltä ja vähän jännitystä taskuun. Myymme suojalaseja ja 10 kpl panospaketteja myös paikanpäällä.

Kun maksat varausmaksun (9 euroa, lapsi) , varmistat paikkasi vuoden hauskimpiin pikkujouluihin.  Lipun hinta on kokonaisuudessaan 23 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn sekä ohjatun toiminnan lisäksi, pikkujouluherkut, sekä pienen pikkujoulu-paketin. Lipun loppuhinta (14 euroa) maksetaan paikanpäällä.

Huom! Lahjakortit (tms. HopLopin omat alehintaiset liput) eivät käy tässä tapahtumassa maksuvälineenä. Lipun hinnalla voi leikkiä koko päivän, eli voit tulla paikalle jo aikaisemmin. Lippua ei kuitenkaan voi hyödyntää minään muuna päivänä.

Varausamaksulinkki tulee Poikien Äidit nettisivuille myöhemmin.

Tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 2
Aika:
17:00 - 20:00

Menneet tapahtumat

POIKIEN ÄIDIT risteily HELSINGISTÄ

Äiti ja poika risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Poikien Äidit järjestävät äideille ja pojille paljon yhteistä kivaa ohjelmaa risteilyllä. Lisäksi risteilyllä mukana viihdyttämässä ovat tubettajat Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali. Laiva tarjoaa myös paljon muuta hauskaa syyslomaviihdettä. Risteily sopii koko perheelle.

Sulje
×

Cart