Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pomppivat pikkujoulut Rush trampoliinipuistossa 21.11.2018

21.11.2018 @ 18:00 - 20:00

Tervetuloa kaikki lapset pomppimaan pikkujoulujen merkeissä Rush Trampoliinipuistoon 21.11.2018 klo 18:00. Pomppuaika 1,5h, jolloin järjestämme ohjattua ohjelmaa ja lopuksi hohtopompimme. Lopuksi herkuttelemme ja lapset saavat pienet joulupaketit.

Tapahtuma on tarkoitettu lapsille, mutta jos lapsesi tarvitsee valvontaa trampolinipuistossa, niin osta lippu myös itsellesi. Alueelle voi tulla mukaan vain lipun lunastaneet. (yläkerran kahviossa voi seurata tapahtumaa, mutta sovi siitä etukäteen Poikien Äitien Jonnan ja Sannan kanssa myynti@poikienaidit.fi)

Tonttuhattu päähän ja pomppimaan! Tapahtuma on suunnattu 6-14 vuotiaille pojille. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lapset, mutta ohjelma, tarjoilu ja paketit ovat suunniteltu kohderyhmän mukaisesti.

Osta lippu TÄÄLTÄ

Paikkoja on rajoitetusti. Tilaan mahtuu vain tietty määrä juhlijoita kerralla.

Tiedot

Päivämäärä:
21.11.2018
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Menneet tapahtumat

POIKIEN ÄIDIT risteily HELSINGISTÄ

Äiti ja poika risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Poikien Äidit järjestävät äideille ja pojille paljon yhteistä kivaa ohjelmaa risteilyllä. Lisäksi risteilyllä mukana viihdyttämässä ovat tubettajat Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali. Laiva tarjoaa myös paljon muuta hauskaa syyslomaviihdettä. Risteily sopii koko perheelle.

Sulje
×

Cart