Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lapsimessut 2019 -Poikien Äidit mukana

05.04.2019 @ 08:00 - 17:00

Poikien Äitien pikkuruisella osastolla voi kokeilla aitoa palomieskypärää, ampua äidin kanssa kisaa Nerf-tarkkuusammunnassa tai tehdä vaikka käsikorun itselleen tai äidilleen. Lisäksi meitä voi nähdä aina välillä Hupiconin lavalla, siellä mukana juontamassa myös yksi poikavahvistuskin.

Meidän osastolla voit tulla tapaamaan Poikien Äitien bloggaajia ja viettämään pientä äiti ja poika -hetkeä, kaiken muun hulinan keskellä. Voit ostaa tarjoushinnoin Poikien Äitien tuotteita ja myynnissä myös todella edullisesti erä pienten poikien espanjalaisia vaatemerkkejä.

Perjantaina klo 10-11 ja 14-15 paikalla Onneen ei tarvita edes pankkia -blogin Janiika. Jos haluat nuuskuttaa pienen vauvan tuoksua, onnistuu se samalla, sillä mukana Janiikalla perheen tuore poikavauva. Sunnuntaina paikalla klo 10.30-15.30 räväkkä ja ihastuttava Ihmemaan Mutsi -blogin Linda.

Jonna ja Sanna ovat messuilla koko messujen ajan, olisi hauska vaihtaa teidän kanssa kuulumisia, tulkaa juttelemaan. Välillä vierailemme Hupicon-lavalla, mutta meistä jompi kumpi on aina osastolla ottamassa teitä vastaan.

Poikien Äidit -osastolla voi kokeilla ihan aitoa palomieskypärää, voi mitellä äidin kanssa Nerf-tarkkuusammunnassa ja voi tehdä myös halutessaan käsikorun itselleen tai äidilleen. Tule osallistumaan myös meidän messuarvontaamme.

Osasto 6f75

Messutärpit pojille

Nähdään messuilla.

Tiedot

Päivämäärä:
05.04.2019
Aika:
08:00 - 17:00

Menneet tapahtumat Galleria

TAPAHTUMA GALLERIA