• You are currently viewing PowerPark lapsiperheen kanssa

  PowerPark lapsiperheen kanssa

  Testaajat: Ossian 12v, Oliver 10v, Oscar 8v, Ollie 4v

  Jos lapsilta kysyy kesälomatoiveita, on vastaus usein huvipuisto. Täällä etelässä huvipuistot on koluttu, joten nyt oli aika lähteä kauemmas kalaan. Pitäkää hatuistanne kiinni! Tämä on kaupallinen yhteistyö PowerParkin kanssa.

  powerpark

  Powerpark-siluetti

  Mikä PowerPark on?

  Suomen suurimmaksi ja parhaimmaksi vapaa-ajankeskukseksi tituleerattu PowerPark on todellakin vailla vertaa. Alahärmässä 160 hehtaarin alueella sijaitseva PowerPark on kirjaimellisesti keskellä ei mitään, joten lasten kanssa saa todenteolla kerrankin remuta mielin määrin eikä tarvitse miettiä siitä ympäristölle aiheutuvaa meteliä. Alueelta löytyy muun muassa huvipuisto, ostoskeskus, cartingrata, hevoskeskus, minigolfrata, elokuvateatteri, hyvinvointipalveluja, lähes kaikkea mitä lapsiperhe voi lomaltaan toivoa. Majoittua voi hotellissa, leirintäalueilla, huoneistoissa, mökeissä ja hauskoissa vankkureissa. Jokaisen majoitustoiveisiin on vastattu.

  Huvipuisto oli testiryhmän suosikki alueen toiminnoista. Ja minkälaisia laitteita huvipuiston alueelta löytyykään. Yli 40 toinen toistaan hurjempia. Isompien testiryhmäläisten suosikiksi nousi ehdottomasti Junkker. Äiditkin menivät Junkkerin kyytiin lasten kinutessa eivätkä hengittäneet koko ajon aikana. Taisivat rypytkin suoristua kasvoilla siitä hurjasta menosta!  Puuvuoristorata oli myös testiryhmän mieleen. Pienemmät testaajat pitivät Satumaasta, jossa he tapasivat Rölli-peikon. Toki pienten naurunappuloita kutiteltiin myös heille suunnatuissa laitteissa.

   

  Junkker powerpark
  Äidin ja pojan fiilikset Junkkerin jälkeen.. Ossian: JEEE, uudestaan! Jonna: APUA! Ei enää ikinä.

  Vinkit vierailijoille

  PowerPark on omiaan varsinkin isommille lapsille. Huvipuistossa on paljon hurjia laitteita ja kaikki löytyy kompaktisti suhteellisen pieneltä alueelta. Hurjapäiden on helppo siirtyä laitteesta toiseen. Jos vanhemmilta ei löydy rohkeutta mennä lasten kanssa hurjimpiin laitteisiin, on PowerParkissa onneksi puistokummeja tähän hommaan. Majoitus löytyy samalta alueelta, joten vanhemmat lapset voivat jäädä keskenään huvipuistoon jos vanhemmat kyllästyvät laitteissa pyörimiseen. Pienempien kanssa on toki jaksettava koko päivän.

   

  vuoristorata powerpark

  Paljon ihmeteltävää

  Autot

   

  Myös pienemmille lapsille löytyy mukavasti laitteita, joten tylsää ei tule.  Kroko-tunnuksella merkattuun laitteeseen huoltaja pääsee veloituksetta. Osaan laitteista huoltaja pääsee veloituksetta mikäli huollettavalla on ranneke. Joissain laitteissa pituus- ja painoraja estää huoltajan mukaan pääsyn. Huoltajaksi soveltuvan tulee olla yli 15-vuotias.

  PowerParkissa kannattaa hankkia huviranneke, jolla pääsee kaikkiin laitteisiin sekä Satumaahan Rölliä tapaamaan. Yli ja alle 130 senttimetriä pitkille vauhtihirmuille on omat rannekkeensa. Rannekkeisiin sisältyy myös sisäänpääsy. Jos yksi päivä ei riittänyt vauhdinnälkään ja joku laite jäi kokematta, saa toisen päivän rannekkeen alennettuun hintaan puiston palvelupisteeltä ennen poistumista, vanha ranneke vielä ranteessa.

  Kerrankin ei pitkiä jonoja

  Vanha kunnon mustekala

  Pienten autot

   

  Jos haluaa saada kaiken irti lomaltaan, kannattaa vierailuun varata useampi päivä. Tekemistä riittää paljon, joten yhdessä päivässä ei kerkeä kaikkea kokemaan. Auton voi pysäköidä kätevästi huvipuiston suurelle parkkipaikalle pientä parkkimaksua vastaan. Lähellä on myös juna-asema. Junat kulkevat PowerParkiin 18.6.-12.8. välisenä aikana. Asemalta on bussikuljetus PowerParkin portille. Ravintoloita löytyy useampi alueelta ja niissäkin on paljon valinnanvaraa. Makumatkalla voi vierailla niin thai-ravintolassa kuin herkutella burgereilla ja pihveillä, á la cartea unohtamatta.

  Leirintäalueella voi yöpyä vaatimattomasti tai vähän hienommilla puitteilla. Testiryhmä yöpyi tällä kertaa KELO -huoneistoissa.
  kartingrata
  Hauskat ja ikimuistoiset näkymät majoituksen ikkunasta.

   

  Testiryhmä majoittui Mika Salo Circuit -ulkokartingradan lähellä olevaan Kelo ”BigBrother” -rivitalohuoneistoon. Ikkunasta näkyy huvipuisto ja kartingrata. Täydellinen mökki isollekin perheelle ja tilaa touhuta sisällä sekä ulkona. Illalla saunottiin huoneiston omassa saunassa ja leirintäalueelta löytyi myös ihana uima-allas. Testiryhmä antoi reissulle viisi tähteä, tänne tullaan varmasti uudestaan! Heti ensi kesänä.

   

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Äidin valkoinen naama Junkkerin jälkeen
  2. Paljon laitteita ja vähän jonoja
  3. Laitteet lähekkäin ja puuvuoristorata

  Äitien TOP3

  1. Kerrankin paljon hurjia laitteita hurjapäille
  2. Turvallinen alue lastenkin liikkua itsenäisesti
  3. Majoitukset huvipuiston kyljessä

  Lisää Poikien Testiryhmän testauksia

  Vastaa