• HopLop Kerava, lapsille kivaa ja äideille olohuone

  Kaupallinen yhteistyö: HopLop Kerava

  Testaajat: Kristian 4v, Ollie 5v, Viljami 7v, Verneri 7v ja Oscar 8v

  HopLop Keravan sisäänkäynti

  Villi testiryhmämme päästettiin tällä kertaa testaamaan HopLopia Keravalla. Hurjaahan se meno oli. Mikä onni ja autuus meille vanhemmille on, että sisäleikkipaikkoja on olemassa. Omassa lapsuudessa sai vain haaveilla tällaisista paikoista.

  Keravan HopLop on aivan mahtava paikka kompaktin kokonsa puolesta. Aikuinen voi halutessaan peuhata ja riehua lasten mukana aktiviteeteissa tai pitkän työpäivän päätteeksi ottaa kupposen kahvia ja asettautua mukavaan asentoon vaikka sohvalle. Toki silmä tarkkana seuraten lasten touhuja. Keravalla se vaan on tehty kovin helpoksi. Kahvipöydästä voi nähdä lähestulkoon koko puiston.

  HopLop Kerava sopii pienille

  Äiditkin mukaan pelaamaan

  Mikä HopLop Kerava on?

  Liikunnallinen sisäleikkipuisto tarjoaa mitä mainiompia aktiviteetteja eri-ikäisille lapsille ja lapsenmielisille. Puistosta löytyy trampoliineja, pomppulinnoja, sähköautorata, seikkailulabyrintteja, liukumäkiä sekä pallomeriä. Perheen pienimmille on oma leikkialue heti sisäänkäynnin vieressä. Siellä pienten on hyvä leikkiä ja vältytään yhteentörmäyksiltä isompien kanssa.

  Lue myös: Miksi lapsi tarvitsee D-vitamiinia?

  HopLop Kerava

  Puistossa ei tule tylsää ja tekemistä riittää. Pojat tietenkin sinkoilivat joka paikkaan ja me äidit yritimme pysyä perässä aluksi. Liukumäet ovat aina hauskoja ja tottakai äiditkin laskivat mäkeä poikien kanssa. Raskaan päivän päätteeksi pieni lapsen maailmaan heittäytyminen on joskus paikallaan. HopLopissa halutaankin korostaa aikuisten ja lasten yhdessäoloa.

  Lue myös: Hämeenlinna-kierros poikien kanssa

  Jossain välissä luovutimme, tilasimme ruokaa sekä kahvia ja istuimme alas. Hetken hengähtäminen on todellakin Keravalla mahdollista. Turvallisuus on kaiken a ja o HopLopissa. Pehmustettu seikkailulabyrintti minimoi loukkaantumisriskit. Toki aina voi sattua ja tapahtua, mutta suuremmilta vahingoilta vältytään juurikin pehmusteilla. Labyrintti on suunniteltu niin, ettei korkealta voi pudota.

  Herkuttelua Keravan HopLopissa

  Äidit saavat hetken hengähtää

  Pojat tykkäsivät kovasti sähköautoradasta. Autoja voi ajaa pelipoleteilla, joita saa maksua vastaan kassalta. Rata on erillisessä sille tarkoitetussa huoneessa, jossa poikasista kuoriutui varsinaisia Kimi Räikkösiä.

  Trampoliini on lasten kestosuosikki. Hyppiminen on hauskaa ja kehittävää. Hienosti pojat jaksoivat odottaa vuoroaan, koska trampoliinille pääsee tietenkin vain yksi kerrallaan.

  Pehmeässä liukupompussa pojat intoutuvat aina pelleilemään. Liukupompusta lasketaan alas kaikilla mahdollisilla tavoilla ja ylös kiivetään aina kisaamalla. Lasten iloa on hauska katsella vierestä, väkisinkin hymyilyttää. Tekisi mieli kiivetä mukaan!

  Sähköautorata

  HopLop Keravan aktiviteetit

  Vinkit kävijöille

  Keravalle voi kätevästi tulla muualtakin. HopLop sijaitsee aivan nelostien tuntumassa, joten sinne ajaa autolla naapurikunnistakin käden käänteessä. Parkkitilaa on runsaasti ja mikä parasta, se ei maksa mitään. Kun aikuinen väsähtää, voi kahvilasta ostaa itselleen kahvin ja istahtaa vaikkapa sohvalle. Keravan etu moneen muuhun sisäleikkipuistoon on juurikin se, että voi vahtia lapsia kahvinjuonnin lomassa.

  Kahvilasta saa kaikenlaisia herkkuja ja jos suurempi nälkä yllättää, tarjolla on myös erilaisia ruoka-annoksia ”jokaiselle jotakin” -periaatteella. Myös vauvat on huomioitu ja heille löytyy oma hauska hyllykkö, josta voi ostaa perheen pienimmille sopivia syötäviä, kuten naksuja ja vauvanruokia. Pienten lasten kanssa on helppo vierailla Keravalla.

  Vauvojen ruokailu myös järjestetty

  Sisäänpääsyyn kuuluu rajaton leikkiaika ja aikuinen pääsee valvomaan maksutta. Jos lapsi jaksaa, voi puistossa viettää aikaa koko päivän. Lapset ovat aina vanhemman vastuulla. Yli 10-vuotiaan voi jättää leikkimään ilman valvontaa kirjallisella luvalla, jonka saa HopLop Keravan sivuilta.

  Seikkailupuisto HopLop

  Keravan HopLopissa voi järjestää myös synttärit lapselle. Usein pelkissä sukulaisille järjestetyissä synttäreissä on jo tarpeeksi hommaa, saati sitten kaverisynttärit siihen päälle. HopLopin osaava henkilökunta hoitaa  järjestelyt puolestasi. Näin vältyt turhalta stressiltä. Teeman ja tarjoilut voi valita itse eri vaihtoehdoista ja sisäänpääsyrannekkeet kuuluvat synttäripaketin hintaan.  Suosittelemme lämpimästi! Ja ei muuta kuin nokka kohti Keravaa.

  Seikkailupuisto HopLop

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. ”Liukupompussa oli niin hauskaa!!”
  2. ”Seikkailulabyrintissä oltiin hippaa.”
  3. ”Labyrintin liukumäet vedettiin täysiä!”

  Äitien TOP3

  1. Poikien kanssa yhdessä tuohuaminen.
  2. Keravan HopLop on kokonsa puolesta loistava, valvoessa voi samalla syödä ja juoda kahvia.
  3. Monipuolinen ruokalista, myös pienimmät huomioitu.

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa