• You are currently viewing Äidin Poika 1-vuotta! Mitä mahtui vuoteen?

  Äidin Poika 1-vuotta! Mitä mahtui vuoteen?

  Ajatelkaa, äidin poika on jo 1-vuotta!

  Kaikki lähti yli vuosi sitten siitä, kun Poikien Äitien Facebookissa etsittiin äitiä, joka odotti poikaa syntyväksi. Tarkoituksena oli seurata tämän syntyvän pienen pojan matkaa masusta aikuisuuteen, (mikäli kaikki hyvin menee).

  Hakemuksia Äidin Pojaksi tuli paljon, mutta jotenkin kohtalon saattelemana me pääsimme seuraamaan juuri tätä ihanaa ja valloittavaa poikaa, joka täyttää nyt tänään vuoden. Esittelimme pojan yhteisöllemme jo silloin, kun hän oli vielä äidin vatsassa. Tässä hän on, Äidin Poika. 

  Äidin Poika syntyi

  Tasan vuosi sitten 10.12.2017 saimme ilo uutisen. Pieni poika oli syntynyt ja me kaikki yhteisön jäsenet, saimme yhteisen pienen pojan. Sain kunnian esitellä Äidin Pojan heti hänen syntymäpäivänään blogissani. Hän on syntynyt! 

  3495g ja 50cm, pelkkää rakkautta.

  Äidin Poika sai nimen

  Äidin Pojan nimeä tietysti jännitettiin kovasti ja arvauksia nimestä tehtiin ennen ristiäisiä. Ristiäispäivä oli onnistunut, vaikka isoveli olikin kovassa kuumeessa juhlapäivän.  Äidin Pojan nimeksi tuli, Joel Aleksi.

  Ikäviä uutisia

  6.2.2018 saimme ikäviä uutisia. Äidin Poika Joel oli joutunut sairaalaan lasten teho-osastolle. Syynä se, että Joelilla oli hengityskatkoksia ja kropan jäykistymistä samaan aikaan. Onneksi sairaalareissusta selvittiin säikähdyksellä ja Joel toipui pian.

  Yhteisön tsempit ja kannustus auttoivat Joelin Äitiä jaksamaan tuona raskaana hetkenä, kun ei vielä tiedetty miten käy ja miten vakavasta asiasta oli kyse.

  Söpöstä vauvasta tempperamenttiseksi taaperoksi

  Pitkin vuotta saimme seurata Joelin edistymistä Facebookissa, sekä Instagramissa. Liikkumaan lähtemistä ja ensimmäisiä askelia. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja nyt Joel on tosiaan jo vuoden ikäinen taapero. Taapero jolla on vahva tahto ja vauhdikas meno. Isoveljen kanssa autoleikit ovat parhaita. Automies tulee Joelistakin selvästi.

  Lue myös: Vauvan iho kaipaa hoitoa

  Marraskuussa 2018 koettiin suuria, kun Joel otti ensi askelia ilman tukea.

  Äidin Poika on nyt 1-vuotta ja paljon on vielä yhteistä taivalta edessä. Mitä kaikkea upeaa saammekin vielä kokea Äidin Pojan kanssa. Ensimmäisen päiväkotipäivän, ensimmäisen koulupäivän ja vaikka mitä.

  Äidin Pojan kehitystä ja elämää seurataan jatkossakin Poikien Äitien Facebookissa, Instagramissa ja joskus teen koosteita tänne blogiinikin. Ihanaa kun olette olleet mukana.

  Vastaa