• Yhteisiä leikkejä pojalle ja äidille – ekologiset lelut

  Kaupallinen yhteistyö: Leluvaunu

  Testaaja: Onneen ei tarvita edes pankkia Janiikan poika

  Uuden vauvan syntymä ajaa aina perheenjäsenten suhteet uuteen muotoon. Jokaiselle tulee uusi rooli. Vaikka meillä rooleihin sujahtaminen on mennyt melko kivuttomasti ja olemme Juliuksen kanssa omaksuneet uudet tonttimme hienosti, niin toki se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, että peli on kaikille selvä. Onhan se uusi vauva iso muutos. Juliukselle muutos on ollut melkoinen; olimmehan vain kahden ennen Elieliä. Hän on saanut jakamattoman huomioni ja nyt sitä syökin tuo pieni vauva. Vaikka Eliel on helppo tapaus niin vie hän väkisinkin osansa. Ja niin kuuluu ollakin.

  Lue myös: Meillä on vauva

  Itselleni kipein kohta on jakaa itseni kahtia. Yrittää saada päiviin ujutettua vain Juliuksen kanssa vietettyä aikaa mahdollisimman paljon. Juliuksen ollessa päiväkodissa on helppo tarjota Elielille kahden keskeistä aikaa, mutta Juliukselle sen mahdollistaminen onkin kinkkisempää. Kotitöiden, päiväkodin ja ulkoilun lisäksi sisällytämme päiviin kirjoja, pelejä, leikkejä. Sukellan hänen maailmaansa. Juliuksen lempileikkejä on pikkulegot, kaikki palomiehiin liittyvät leikit ja pikkuautot. Yksikään niistä ei itseäni niin sanotusti hirveästi innosta, joten uusia leikkejä oli keksittävä yhdessä leikittäväksi.

  ekologiset lelut

   

  Roolileikit ja ekologiset lelut

  Julius saa pääsääntöisesti leikkiä mikä häntä kiinnostaa sen enempää minun ohjailematta. Mutta nyt haistoin tilaisuuden uusille tuulille. Kunnon roolileikeille. Ja siihen oivana oljenkortena olikin leluvaunu.fi:stä saatu lääkärisetti. Julius ihastui tuohon puiseen settiin ikihyviksi. Milloin potilaina toimin minä, milloin hän, milloin vaari ja milloin pehmolelut. Roolileikit mahdollistavat aikuisen tulon mukaan leikkiin ja ne opettavat mahdottomasti sosiaalisia taitoja lapsille leikin varjolla.

  Lue myös: Kun äiti ei aina vaan jaksakaan

  lääkärilelut

  Leluvaunu on kotimainen lelujen nettikauppa, joka on pääsääntöisesti keskittynyt puulelujen myyntiin. Heidän tuotteensa ovat tarkoin valittuja ja kaikki ovat valmistettu eettisesti. Ne ovat turvallisia ja testattu ikäsuositusten mukaisesti. Puulelut ovat sekä iloa silmälle, mutta myös kestäviä käytössä eli niitä voi käyttää sukupolvet toistensa perään. Itse arvostan puuleluja ja pitkälle pääsimmekin pelkästään niiden voimin. Nykyään kotiamme koristaa jos jonkinmoiset muovihässäkät, joten itselleni Leluvaunun tuotteet sopivat kuin nenä päähän.

  Oli siis helppo hypätä tähän yhteistyöhön mukaan ja päästä kertomaan teille tästä kaupasta! Meitä Leluvaunu ilahdutti suuresti ja antoi meille lisää mahdollisuuksia yhteisiin leikkihetkiin.

  Vastaa