• You are currently viewing Naisten seksilelu-buumi ei saa minua innostumaan

  Naisten seksilelu-buumi ei saa minua innostumaan

  Mikä tämä naisten seksilelu-buumi nyt oikein on? En ymmärrä sitä. Vaikka olen nainen parhaassa iässä! Minulla on pienet lapset ja olen 34-vuotias. Rakastan seksiä!

  Kuulun sosiaalisessa mediassa useisiin naisten keskusteluryhmiin ja törmään päivittäin naisten kuviin ja keskusteluihin omista seksileluistaan. Viimeksi tänään yhdessä keskusteluryhmässä, eräs nainen oli laittanut kaikki seksilelunsa komeaan riviin lataukseen, keittiön tasolle. Pakkoko niitä nyt on kaikelle kansalle esitellä?!

  Naisten seksileluista on tullut ikään kuin niin normi, että minä kai sitten olen epänormaali, kun en ole kiinnostunut seksileluista. Olenko minä ainoa nainen, jolle kelpaa vain aito ja oikea, lämmin ja sykkivä? Kaikki kuminen jotenkin vaan kylmää…

  Seksilelu käsilaukussa on must!

  Tuntuu, että naisten seksilelu-buumi on kasvava juttu. Mikä onkaan modernimpaa kuin olla nainen, jolla on käsilaukussa seksilelu! On mukamas hienoa esitellä sitä avoimesti ystäville ja näköjään myös tuntemattomille. Seksilelu-kutsut ovat yleisiä naisten keskuudessa.

  Lue myös: Tarvitsen apua. Voiko tämä suhde vielä jatkua?

  Meitä on kuitenkin olemassa myös naisia, joiden mielestä omien seksilelujen esittely on yhtä typerää, kuin että mies esittelisi tekopilluaan kahvipöydässä. Tai ehkä meitä ei ole muita kuin minä? Minusta seksilelut ovat henkilökohtaisia asioita, eikä muiden lelujen näkeminen kiinnosta minua pätkääkään.

  Yksi ystäväni kantaa aina seksileluja käsilaukussaan, hyvin usein niitä pitää esitellä muille. Tuntuu, että seksilelu on enemmänkin status hänelle. Hän haluaa näyttää ulospäin, että on seksuaalinen ja rohkea. Saada huomiota ja pönkittää omaa seksuaalisuuttaan. Kun sanoin, että minulla ei ole ainuttakaan seksilelua, niin ystäväni eivät uskoneet minua. Hämmennyin.

  Olen joskus kokeillut dildoa, mutta eihän se missään tunnu. Se on kuminen ja tylsä. Eikä sen päässä ole komeaa huohottavaa miestä. Ymmärrän tietysti, että osa naisista ei saa seksiä mieheltä tai osa ei ehkä edes halua. Näille naisille seksilelut ovat varmasti hyvä vaihtoehto. Seksileluja tuntuu käyttävän paljon vakaassa parisuhteessa elävät naiset, mikä on aika yllättävää. Kyllä minä ihmettelisin, jos mieheni painaisi pumpattavaa Barbaraa päivät pitkät, vaikka kotoa löytyisi ehtaa tavaraakin.

  Naisten seksilelu-buumi

  Seksilelut ovat henkilökohtaisia

  Tämän avautumiseni idea on kai siinä, että haluaisin tietää olenko ainut nainen, joka ei ole kiinnostunut seksileluista ja on silti hyvinkin seksuaalinen nainen?  Seksi todellakin kiinnostaa, mutta erilaiset lelut eivät kuulu minulla siihen. En enää kehtaa tätä missään sanoa, kun minua pidetään ihan kummajaisena.

  Lue myös: Narsisti tekee elämästäni helvetin

  Olisiko liikaa pyydetty, jos ihmiset pitäisivät seksijuttunsa ominaan? Minä en ainakaan halua tietää minkälaisella kumipeniksellä toinen itseään tuikkii. Ällöttää pelkkä ajatuskin niistä tahmaisista kumipeniksistä siinä keittiöntiskillä. En halua kuulla näitä juttuja sen enempää naisten, kuin miestenkään tekemänä. Koska minusta ne ovat henkilökohtaisia juttuja. Mutta taidan olla kummajainen?

  Kiitos ja anteeksi.

  Kommentit

  1. Nasu

   Moi,

   Kiitos virkistävästä kirjoituksestasi. Et ole ainoa kokemuksesi kanssa. Minullakaan ei ole seksileluja, joita käyttäisin vaan tykkään kovasti tuosta omasta puolisostani ja mielestäni seksi on parasta hänen kanssaan, kaksin ilman härpäkkeitä. Enkä koe sitä lainkaan tylsänä ja kaiken kukkuraksi olemme olleet yhdessä jo yli 20 vuotta. Seksuaalisuutemme ja ajatuksemme seksistä vain kohtaavat ja se riittää saamaan ”sukat pyörimään varpaissa”.

   Tiedän kyllä seksileluista ja seksuaalisuudesta ylipäätään paljon, olen aihetta opiskellut lähinnä omaa työtäni seksuaalineuvojana silmällä pitäen. Siinä minulla on apuna kuvasto ja pari muovipenistä kondomin laiton harjoitteluun. En silti seksikeskustelua tuputa, vaan rajaan sen työminääni. Työssäni annan asiakkaan puhua seksuaalisuudesta jos hän haluaa, luon avauksen keskustelun mahdollisuudelle. Seksuaalisuus ja seksi on mielestäni hyvin henkilökohtaisia asioita – jokainen rajaa henkilökohtaisesti sen missä tilanteissa niistä puhuu tai haluaa puhua. Toiset puhuvat suoraan ja näyttävät lelu härpäkkeensä estoitta. Toisilla saattaa olla tarve tuoda seksuaalisuuttaan esiin, se tapahtuuko se siksi, että on seksuaalinen vai siksi, että haluaisi olla enemmän kuin on -on yksilöllistä. Mielestäni sitä tuodaan tarpeettoman paljon keskusteluun, koska siinä nyt yleensä riittää, että taho, jonka kanssa sitä harrastaa tietää tarpeesi ja toiveesi sekä tarvittaessa hoitohenkilökunta avustaessaan seksuaalisuuteen liittyvissä pulmatilanteissa.

  2. Sartsa

   Hmm, jotenkin tästä tulee vähän suppea kuva seksileluista. Harva nainen tuskin pelkästään työntelee sisäänsä kumisella dildolla kuin miehen korvikkeena (oletuksena, että tässä mielikuvassa nainen on hetero) ja vaikka niin tekisikin, niin mikäs siinä jos se tuottaa eniten nautintoa. Itse koen, että seksilelut voivat olla myös apuväline. Esimerkiksi orgasmin saaminen on tosi yksilöllisestä ja joillakin se on todella haastavaa. Tällaisessa tapauksessa vibraattori tmv voi olla oiva väline helpottaa orgasmin saantia joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. 🙂

   Seksilelujen esittely randomisti varsinkin jos keskustelukumppania ei kiinnosta, kuulostaa vähän omituiselta. En tiedä mitä sillä haetaan, mutta yleisesti ottaen on musta tosi kiva, että nykyään näistä voidaan avoimemmin, koska esim omasta kokemuksesta seksilelut voivat tuoda paljonkin helpotusta.

  3. Ukkeli

   Satuin tänne eksymään….olen kyllä mies, mutta jos saan tuoda näkökantani esille?…
   Olen täysin samaa mieltä, että mikäli se ”oma ukko tai akka” jää sivuraiteelle ja silikonipillu/- kulli on se ”petikaveri”, niin jotakin on pielessä. Sehän on varastanut toiselta suhteesta jotakin hyvin kallisarvoista. Olisiko jutustelun paikka?

   Mutta, mikäli on esim, että puolisot nauttivat toisistaan seksissä ja nainen hieroo lisäksi klitoristaan esim. Satiefyer 2: lla, kun mies ”pukkii”, niin johan on kombinaatio. Samalla saa oraaliaseksiä ja yhdyntää.
   Monesti ”huipun” saavuttaminen on naisella haastavaa ja se on sääli, että vain mies pääsee sinne….
   Näin on hyvä mahdollisuus jopa yhtäaikaa saavuttaa sen…

  Vastaa