• You are currently viewing Poikien Äidit tiedottaa -omistajanvaihdos lokakuussa

  Poikien Äidit tiedottaa -omistajanvaihdos lokakuussa

  Poikien Äidit tiedottaa: Poikien Äidit yritys lanserattiin kolme vuotta sitten, nyt se on kohtaamassa isoja muutoksia.

  Vuonna 2017 Poikien Äidit facebook-yhteisön perustanut, neljän pojan äiti, Jonna Mikkonen, sekä viiden lapsen äiti Sanna Räsänen pistivät hynttyyt yhteen ja päättivät perustaa yhdessä poikien perheitä palvelevan yrityksen.

  Poikien Äidit on äiti-yhteisön lisäksi paljon muutakin. Yritys on nykyisin kattava vanhemmuus media, sekä tapahtumatuottaja. Poikien Äidit Oy on järjestänyt risteilyjä ja muita suosittuja tapahtumia äideille, pojille, sekä muille perheenjäsenille. Tapahtumat ovat olleet suosittuja ja niiden uudelleen aloittamista tekijät odottavat innolla.

  Tämän lisäksi Poikien Äidit ovat tehneet tärkeää työtä hyväntekeväisyystempausten muodossa. Poikien Äidit järjestivät yhteistyökumppaneiden kanssa synttäreitä yksinäisille lapsille. Mun synttärit tempauksessa järjestetiin vuoden 2019 ajan synttäreitä, joiden ansiosta syntyi yksinäisten lasten välille pysyviä ystävyyssuhteita.

  Korona-ajan yllätyksellisyys muutti liiketoimintaa

  Monien yritysten tapaan, myös Poikien Äidit Oy sai osumaa koronakriisissä. Tulevien tapahtumien peruuntuminen, sekä isojen yhteistyösopimusten pois jääminen, muutti Poikien Äitien toimintaa ja pakotti yrittäjä-äitejä pohtimaan omaa rooliaan yrityksessä uudelleen.

  Pitkän perusteellisen pohdinnan jälkeen, Sanna Räsänen on päättänyt jäädä pois Poikien Äidit yrityksen toiminnasta.

  Tämä on suuri muutos nuorelle yritykselle, joka on alusta asti ollut yhtä kuin Jonna ja Sanna. Poikien Äidit Oy ei olisi sama, ilman molempien yrittäjä-äitien panosta. Elämäntilanteet ja mielenkiinnon kohteet kuitenkin muuttuvat, eikä mikään ole pysyvää.

  Omistajavaihdos tehdään syys-lokakuun vaihteessa. Poikien Äidit yrityksen toiseksi osakkaaksi on jo valittu äiti, joka paljastetaan myöhemmin, heti Lokakuun alussa.

  Ikävien jäähyväisten lisäksi, omistajanvaihdos tuo mukanaan varmasti myös hyviä asioita. Toiminta saa vähintäänkin uutta virtaa ja osaamista.

  Jännityksellä ja innolla odotan tulevaa, vaikka samalla haikein mielin hyvästelen Sannan. Meillä on ollut nämä kolme vuotta Sannan kanssa todella hauskaa ja antoisaa yhdessä.” -kertoo Poikien Äidit yrityksessä jatkava Jonna Mikkonen.

  Uusi Poikien Äidit yrittäjä on Sarianna Pesola. Pitkän linjan someammattilainen ja kolmen pojan äiti.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa