• You are currently viewing Näin onnistut itseruskettavan käytössä
    Kuva Antony

    Näin onnistut itseruskettavan käytössä

    Itseruskettavan käyttöä ei kannata jännittää ja varsinkin, jos viimekertaiset kokemukset yltävät 2000-luvun alkupuolelle, on tuotteet kehittyneet niistä ajoista valtavasti. Tämä tietopaketti on sinulle, joka haluasit kokeilla itseruskettavan käyttöä, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle,

    KAIKKI MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ ITSERUSKETTAVAN KÄYTÖSTÄ

    On ihmisiä, jotka käyttävät itseruskettavia ympäri vuoden, mutta jotkut myös haluavat pienen päivetyksen pintaan ennen tärkeitä juhlia tai lomamatkaa. Mikäli olet ensikertalaisena liikenteessä, emme suosittele itseruskettavan ensimmäistä levityskertaa jätettäväksi päivää ennen H-hetkeä, vaan suosittelemme, että testaat levitystä hyvissä ajoin, esimerkiksi viikko – pari aiemmin, jotta tiedät lopputuloksen. Älä siis jätä itseruskettavan levitystä viime tinkaan

    1. Aloita ihon valmistelu jo edellisenä päivänä. Kuori iho ja levitä kosteusvoidetta erityisesti kehon kuivimpiin kohtiin (nilkat ja polvet)
    2. Poista ihokarvat (itseruskettava levittyy helpommin) Lue vinkit eri karvanpoistomenetelmiin.
    3. Käytä levityskinnasta. Hanskan tai kintaan kanssa rusketuksen saa helpommin tasaiseksi eivätkä kädetkään sotkeudu.
    4. Levitä itseruskettavaa pyörivin liikkein. Kun levität itseruskettavaa iholle pyörivin liikkein, saat tasaisemman lopputuloksen.
    5. Älä kiirehdi. Varaa levitykseen aikaa ja tee se huolellisesti. Näin varmistat parhaan lopputuloksen.
    6. Huolehdi ihosta myös itseruskettavan levityksen jälkeen. Itseruskettavan levittämisen jälkeen iho kannattaa kosteuttaa aina, kun on käynyt suihkussa. Ihon kuorintaa kannattaa välttää, eikä suihkusaippuoita, joissa on hedelmähappoja tai muita aktiiviaineita kuten a-vitamiinia, kannata käyttää.
    7. Levitä  itseruskettava uudelleen. Itseruskettava pysyy iholla keskimäärin vajaan viikon. Väri haalistuu iholta pikkuhiljaa pois, ja haalistumisvaiheessa voi ihoon tulla pieniä läikkiä. Itseruskettavaa voi lisätä myös jo ennen haalistumisvaihetta tai sitten värin voi antaa haalistua kokonaan pois ennen uutta levitystä.

    Itseruskettavia on saatavilla useissa eri muodoissa; voiteena, geelinä, vaahtona, suihkeena ja öljynä. Kaikki tekevät ihostasi ruskettuneen näköisen ja voit valita tuotteen oman mieltymyksesi mukaan. Useimmiten myös kasvoille on oma tuotteensa ja vartalolle omansa.

    – Poikien äidit toimitus –

    Vastaa