• Luottamuspulaa, mikä avuksi?

  Ollaan puolison kanssa oltu yhdessä 10-vuotta ja saatu yhdessä kolme lasta. Aikoinaan ennen lapsia mies on minua pettänyt ja myöntänyt ne ajan kanssa. Tästä on selvitty, mutta täyttä luottoa miestä kohtaan ei tähän päivään mennessä ole tullut. Illanistujaisiin jos mies lähtee yksin niin pelkään, mitä mies tekee kännipäissään. Muutaman kerran jäänyt kiinni (=lue luin salaa puhelinta) kun ihme viestejä lähetellyt toiselle/toisille naisille ja joskus tullut baarista kotiin sormus taskussa. Sormuksen puuttumiseen saanut outoja selityksiä.

  Lisäksi mies on aika kova juomaan viikonloppuisin ja tästä asiasta ollaan väännetty. Eroa olen miettinyt useasti, olisiko minun helpompi olla yksin ja jne. Mutta aina mies saanut pääni käännettyä, kertoo kuinka hän haluaa olla meidän kanssa ja lupaa lopettaa juomisen, rakastaa meitä eikä pärjää ilman meitä.. Ja tottakai sallin silloin tällöin juomisen ja kavereiden kanssa olemisen.
  Yhden kerran olen jo avioerohakemuksen kirjoittanut ja jättänyt sen miehelle allekirjoitettavaksi, mutta loppujen lopuksi se päätyi roskiin.

  luottamuspula

  Outoa puhelinkäyttäytymistä

  Nyt viimeisin sähläys kävi taas viikonloppuna. Mies oli iltaa istumassa kavereiden kanssa ja yöllä tullut kotiin. Ei omien sanojen mukaan osannut sanoa kenen kyydissä tuli kotiin (yleensä osaa aina kertoa millä tullut kotiin).Mies tuli kolmen aikaan kotiin ja klo 3:08 oli lähettänyt toiselle naiselle viestiä “moroo”. Nainen oli tämän nähnyt, mutta viestiin ei vastannut ainakaan aamuun mennessä. Seuraavan päivän illalla mies oli tämän viestin poistanut kokonaan.

  Tänään huomasin kun mies näpräsi puhelinta kuinka nimeni puhelimessa on vaihtunut murmeliinista omaan nimeeni. Murmeliini se on ollut melkein 10vuotta hänen puhelimessa, mutta nyt yks kaks vaihtanut. Miksi? Olenko vainoharjainen vai mitä ihmettä tässä on tapahtumassa? Pelkään, että hänellä on kiinnostuksen kohteena toinen nainen…

   

  Kommentit

  1. Neiti x

   Kuulostaa alkoholismilta/tuurijuoppoilulta. Suositelisin hakee apua sulle itselle AA:sta alkoholistin läheiselle. Kerää itselles vertaistukea ja voimia äläkä keskity siihen mieheen ja mitä se tekee ja miten saisit sitä kontrolloitua. Keskity ittees ja muuhun perheeseen hetkeksi ja mieti sit mitä sen äijän kans tekee. Ansaitset parempaa käytöstä kyllä kun tollast paskaa ❤

   Mä menin itte AA läheisten vertaistukinryhmään ensin soitettuani niiden auttavaan puhelimeen. Siitä lähti tilanne itselle avautuu ja tuntu nii hyvältä purkaa kaikki paska. Mä annoin kyllä vielä tilaisuuden miehelle mut siinä oli tarkat rajat. Onneks tilanne lopulta muuttu ja hän muuttui täysin. Hän on löytänyt uusia harrastuksia ja on lapselle hyvä isä. Käy kaljalla ehkä kerran 1,5kk:ssa. Aina sitä vähä pelkää lähteekö taas mut luotto on vahvistanut ajan myötä kun on pysynyt rajoissa. Toiset muuttuu, toiset vaa lupaa. Teot merkkaa enemmän ku sanat.

  Vastaa