• Äitien siivousvinkit

    Poikien Äidit -toimitus kyseli äitien parhaita siivousvinkkejä ja saimmekin vastauksia äideiltä useita satoja. Keräsimme tähän artikkeliin teille toimivimmat siivousvinkit, jotta voitte poimia sieltä seasta ne jutut mitkä voisi toimia teidän taloudessa.

    Lue myös: Vinkit stressittömään siivoukseen

    siivousvinkit

    Siivousvinkit

    Päivittäinen pikasiivous

    Äidit liputtivat erityisen paljon päivittäistä pikasiivousta. Vain 15 minuuttiakin päivässä voi riittää pitämään talon perus siisteystason kohdillaan. Kun asuntoa ei päästä täyteen kaaokseensa ikinä, niin vältytään jatkuvalta suursiivoukselta.

    Jalkapallosukat pois jo ulkona

    Kaikki futismutsit tietävät ne ärsyttävät kumirouhepallot ympäri kämppää. Yksi erittäin konkreettinen vinkki äidiltä oli jalkapallosukkien ulkona pois riisuminen. Sukat voi ravistella ulkona ja siirtää sitten pesuun.

    Lue myös: Lukujärjestys avuksi kodin siivoukseen

    Robotti-imuri käyttöön

    Robotti-imuri tuntui olevan suuressa suosiossa äitien keskuudessa. Sen nimeen vannoi yllättävän moni äideistä. Robotti-imuria kehuttiin muunmuassa siitä, että ruuhkavuosissa se helpottaa asioiden aikatauluttamista. Robotti-imuri on myös monesta pojasta hauska ja sen liikehdintää on jännä seurata.

    Kotitöiden jakaminen

    Sehän on selvää, että kun kaikkea ei tee itse, niin jää itselle vähemmän tehtävää. Tämä vaatii äidiltä hyvää sietokykyä, koska asioita ei välttämättä tehdä juuri sillä tavalla kuin äiti haluaa. Mutta jos haluat muidenkin tekevän jotain, niin se on sen hinta. Anna pojille/lapsille vastuuta kotitöistä ja anna kumppanisi tehdä kotitöitä omalla tavallaan.

    Äänikirja tai musiikin kuuntelu

    Joskus on kiva kuunnella äänikirjaa tai musiikkia muutenkin, joten jos sitä on tekemässä jokatapauksessa niin miksi ei samalla hyödyntää aikaa siivoamiseen? Aika menee kuin siivillä ja pian asunto on jo huomaamatta putipuhdas.

    Antoisia siivoushetkiä!

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa