• Poikien Äiti -blogin luetuimmat blogikirjoitukset vuonna 2018

  Luetuimmat blogikirjoitukset. Tämän tyyppinen lista on kai enemmänkin sääntö kuin poikkeus bloggaajien keskuudessa, joten jospa minäkin sitten. Luetuimmat kirjotukset oli tänä vuonna vaikea etsiä, koska sivustomme on muuttunut niin monta kertaa, että luvut ovat aina välillä nollaantuneet. No mutta löysin kuin löysinkin jotain tilastoja, toivottavasti tästä ei nyt jäänyt mitään uupumaan.

  Luetuimmat blogikirjoitukset vuonna 2018

  Nämä tulee nyt sekalaisessa järjestyksessä, koska tosiaan ihan tarkkoja lukuja ei enää löydy. Tässä viisi luetuinta.

  Paras lapsen kasvattaja on lapseton

  Tämän kirjoituksen tein aika nopeasti, hetken mielijohteesta, sen jälkeen kun olin hieman ottanut hernettä nenääni lapsettoman ihmisen pätemisestä liittyen lapsen kasvatukseen. “Minä en ainakaan koskaan tekisi”… ja “Kyllä minä vaan…” kommentit tuntuvat aika typeriltä sellaisen ihmisen suusta, joka ei ole koko vanhemmuutta koskaan kokenutkaan.

  40- kriisi tuli, vaikka en pyytänyt

  Tämä teksti on itselleni tärkeä, ikään kuin tämän koko kriiseilyn ulos päästämistä ja oloni helpottamista. En ole kovin päiväkirjamainen bloggaaja, en edes halua repiä elämääni täysin muiden luettavaksi, mutta tässä kirjoituksessa kuitenkin vähän jo raottelin sitä päiväkirjaani.

  Hauskat Wilma-viestit opettajilta

  Oma suosikkini, ai että! Vaikka pitää silti muistaa, että opettajat tekevät tärkeää työtä ja kaikki kunnioitus heille ehdottomasti. Ei ole helppo työ ollenkaan, ja vanhemmat olemme varmasti sen työn yksi vaikeimmista asioista. Silti vähän nauratti nämä…

  Kirjoitan jatkossakin pojista, enkä henkilöistä. Tykkäsit tai et

  Monesti “raivopostaukseni” ovat kaikista luetuimpia. Jotenkin en ole kirjoittanut niitä enää niin paljon nyt kun olen siirtynyt omalle sivustolle. Johtuisiko osittain siitä, että kuukausipalkkani ei ole enää sidonnainen lukuihin? Vai johtuisiko siitä, että se aika meni jo kun avauduin. Nyt on kiva vaan kirjoitella ja välillä ehkä näitäkin.

  Älä arvostele vaan tue ADHD lapsen vanhempaa

  ADHD on aiheena sellainen, että haluaisin tulevana vuonna kirjoittaa siitä enemmänkin. Aiheesta kirjoittaminen on haastavaa, koska en ole kertonut, enkä kerro kenen poikani kohdalla tätä ADHD asiaa on pyöritelty. Jokatapauksessa aihe on sellainen mistä haluan kirjoitella ja jakaa ajatuksiani äitinä enemmänkin.

  Mikä on ollut sinun suosikki tekstisi? Minkälaisia kirjoituksia toivoisit blogiini jatkossa enemmän? 

  Kommentit

  1. Sini

   Minusta olisi kiva lukea ehkä teidän arjesta enemmän. Ymmärrän ettet halua liikaa revitellä perhe-elämääsi ja kunnioitan sitä lukijanakin, mutta ehkä hieman enemmän sellaisia arkisia postauksia kuitenkin. Tuo ikäkriisi juttu oli näistä mielestäni paras, johtuu varmaan siitä, että käyn läpi myös yhdenlaista ikäkriisiä. Mielenkiintoista lukea samassa tilanteessa olevan ihmisen ajatuksia.

   1. Jonna

    Tätä muuten toivotaan aina jos kysyn mielipidettä. Lisää arkisia postauksia. Kuitenkin kun niitä kirjoittaa, niin niitä luetaan melko vähän. Tämä on vähän ristiriitaista. Ehkä niitä voisi vähän lisätä, välittämättä siitä onko niillä lukijoita niin paljon vai ei. Kiitos kun olet mukana.

  2. Susa_80

   Blogiasi on kiva lukea. Se on vähän erilainen kuin blogit yleensä, etkä yritä kalastella lukijoita, vaan kirjoitat juuri niin miten ajattelet. Se huokuu teksteistäsi läpi.

   1. Jonna

    En tiedä onko se aina niin hyvä asia, että kirjoitan mitä ajattelen 🙂 mutta kiitos kuitenkin. Ja totta se on, että en yritä ainakaan miellyttää ketään, vaan kirjoitan siitä mikä mielestäni kaipaa keskustelua. Vähän ehkä eri näkökulmasta kuin muut… Kiva kun olet mukana.

  3. Johanna

   Postaus poikien letkautuksista voisi olla hauska. Myös parhaimmat (joulu)lahjat-postaus olisi mieluisaa luettavaa. Ruoka&leivonta-postaukset olisivat myös kivaa luettavaa.

   1. Jonna

    Oi vitsi, hauska idea…letkautuksia riittää jo omien poikien sanomana vaikka muille jakaa. Mutta niitä voisi kerätä lisääkin muilta äideiltä. Lahja postaus on kerran jo tehty: https://www.poikienaidit.fi/2016/11/24/poikien-top-5-joululahjat-3-10v/
    Veikkaan, että meikäläisen leivonnaiset voisi olla kaukana kivasta luettavasta. En ole mikään jauhopeukalo, mutta toisaalta ei huono idea ideoida niitäkään. Kiitos

  4. Äiti viidelle

   Olen lukenut blogiasi ihan alusta asti. Kivasti on ollut erilaisia juttuja ja samaistun moneen ajatukseen minäkin viiden pojan äitinä. Kiva muuten kun on tullut myös uusia blogeja. Siitä iso plussa. Minä tykkään kaikista poikien äitiyteen liittyvistä kirjoituksistasi. Sellaisia harvoin löytää mistään.

   1. Jonna

    Olen minäkin ihan innoissani meidän uusista blogeista. Toivon, että ne tuovat vähän uutta tuulahdusta sivuillemme, ehkä erilaisia ajatuksia ja erityyppisistä elämäntilanteista kirjoitettuna. Poikien Äitiyteen olen koittanut keskittyä kirjoituksissani juuri siksi, että perhebloggaajia on pilvin pimein, enkä usko antavani ihan kauheasti mitään lisää jos kirjoitan vaan vanhemuudesta ja lapsista. Äidin ja pojan suhde tuo siihen oman kivan mausteensa, jolla myös erotun joukosta. Kiva kun olet mukana.

  5. Heini

   Näin suhteellisen uutena lukijana, itse tykkään myös lukea arkisia postauksia, niistä saa usein uudelaisia ajatuksia/vinkkejä tähän omaan arjen pyöritykseen.

   1. Jonna

    Pitää koittaa niitä tosiaan lisätä, kiva kun olet löytänyt mukaan.

  Vastaa