• Poikien äidit -yhteisöä eniten kiinnostaneet testaukset 2018

  Meidän mahtavaan Poikien testiryhmään kuuluvat Kristian 4-v., Ollie 5-v., Viljami 7-v., Verneri 7-v., Oscar 8v., Oliver 10-v., Oskari 10-v. ja Ossian 12-v. Näiden kahdeksan pojan kanssa (välillä kaikki yhdessä, joskus vain osan kanssa ja on se oma tytärkin ollut matkassa mukana sekä muutama vieraileva Jonnan kummityttö ja kummipoikakin), olemme kulkeneet pitkiäkin matkoja kokemaan kaikenlaista hauskaa yhdessä.

  Powerpark Alahärmä

  Kommelluksiltakaan ei olla vältytty… Sen varmaan arvaattekin, kun on lapsista ja tiukoista aikatauluista kyse. Kerran osa porukasta myöhästyi lautasta ja jäi hieno asia kokematta. Hieman hankaloittaa se, että testiryhmän jäsenet ovat koulussa ja päiväkodissa arkisin, joten reissuja on pitänyt suunnitella sen mukaan.

  Iltaisin on myös harrastusmenoja, joten kikkakolmosia on jouduttu käyttämään useinkin. Viikonloppujakin on kulunut testauksissa. Pojat eivät koe tätä raskaaksi kuitenkaan, ehkä me äidit välillä väsähdämme ennemminkin.

  Otetaanpa aikahyppy taaksepäin ja katsotaan minkälaisissa seikkailuissa pojat ovat sukkuloineet ja mitä tuotteita he ovatkaan testanneet! Mukava itsekin lukea, mitä kaikkea olemme poikien kanssa yhdessä tehneet, ihania muistoja myöhempää elämää varten…

  Hämeenlinnan kierros

  Vuoden 2018 kiinnostavimmat testaukset

  Suomenlinnan seikkailukierros, Viapori ja salaisuuksien avain 8.6.-4.8.2018

  Suomenlinnan seikkailukierros oli yksi kesän 2018 kohokohta sekä pojille että meille äideille. Tarina oli hauska ja näyttelijät loistavia. Seikkailimme ympäri Suomenlinnaa etsien kuningas Kustaa III hukkaamaa avainta. Ilman tätä yhteistyötä, emme välttämättä olisi tällaista koskaan kokeneet. Kannattaa ensi kesänä tutustua Suomenlinnan tarjontaan lapsiperheille.

  Hämeenlinna-kierros / Visit Hämeenlinna

  Hämeenlinna-kierros oli toinen kohokohta kesällä 2018. Jonna pääsi esittelemään tämän yhteistyön myötä vanhaa kotikaupunkiaan Hämeenlinnaa minulle ja testiryhmälle. Hämeenlinnassa on ohimennen tullut käytyä, mutta visiitit ovat liittyneet pääasiassa jäähalliin. Oli siis hienoa päästä tutustumaan tarkemmin tähän kauniiseen kesäkaupunkiin asiantuntevan oppaan avustuksella. Hämeenlinnasta löytyi vaikka mitä nähtävää. 

  Miksi lapsi tarvitsee d-vitamiinilisää?

  Pojat saivat Vitabalansilta testattavaksi D-Max Kids -vitamiinilisän. D-vitamiinin hyödyistä terveydelle on ollut paljon puhetta ja varsinkin meidän pohjoisen pallonpuoliskon tallaajille on tärkeää, että saamme riittävästi D-vitamiinia ympäri vuoden, varsinkin näin pimeään aikaan. Kasvavat ja liikkuvat lapset kannattaa vaikka testauttaa, jos epäilee, että he eivät saa tarpeeksi D-vitamiinia. Varsinkin, jos lapsi sairastelee paljon.

  Powerpark lapsiperheen kanssa

  Kuten arvata saattaa Poikien äidit -yhteisöä kiinnosti suuresti testiryhmän reissu Alahärmään Powerparkiin. Kesän 2018 kohokohtia tämäkin. Powerparkissa on niin paljon koettavaa ja nähtävää, että tälle reissulle kannattaa varata paljon aikaa. Jo itse paikka on näkemisen arvoinen. Testiryhmän mielestä yksi parhaista reissuista ikinä!

  Ruokaa ilman lihaa ja pojat eivät huomanneet mitään

  Olemme Jonnan kanssa suuresti kiinnostuneita uutuustuotteista ja innovatiivisista ideoista. Ekologisuus, eläimet, luonto ja luonnonsuojelu ovat meillä molemmilla, myös pojilla, lähellä sydäntä. Testiryhmässäkin on jo muutama kasvissyöjä. Yhteistyö Valion kanssa kirvoittikin meidät keksimään hauskan jäynän testiryhmälle.

  Teimme Mifu Jauhiksesta lasagnea ja kokeilimme huomaisivatko pojat eroa jauhelihasta tehdyn ja Mifusta tehdyn lasagnen välillä. No eivätpä huomanneet! Testin jälkeen oli hauska paljastaa, mistä lasagne oli oikeasti tehty. Maapallon alati kasvava väkiluku aiheuttaa haasteita lihan tehotuotannolle. Kaikille ei yksinkertaisesti pystytä tuottamaan riittävästi lihaa ja on hienoa, että vaihtoehtoja kehitellään.

  Mitä jännää on luvassa vuodelle 2019…

  Ensi vuoden 2019 seikkailuja ja hurjia testauksia odotellaan jo innolla. Jännittävää nähdä, minne kaikkialle tiemme viekään, ja mitä mahtavia tuotteita pojat pääsevätkään testaamaan. Pysykäähän matkassa mukana!

  Suomenlinnan seikkailu

  Käy lukemassa muitakin Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa