• You are currently viewing Kotisiivous -kyllä se raha kannatti sinne laittaa! (katso kuvat)

  Kotisiivous -kyllä se raha kannatti sinne laittaa! (katso kuvat)

  Kotisiivous. Kaupallinen yhteistyö : Lempi Kodinhoito

  Mä oon pyöritellyt kotisiivouksen kokeilemista jo vuosia. Muutamalla ystävälläni käy säännöllisesti kotona siistijä, mutta nämä ystäväni ovat myös itse super siistejä. Mietin ensimmäisenä, että kehtaako tänne kaaokseen siistijää edes päästää?

  Toinen asia mitä pohdin pitkään oli raha, sitä tällaisella keskituloisella suurperheellisellä on niin harvoin yhtään ylimääräistä.

  Kotisiivouksestahan saa onneksi 60% kotitalousvähennystä, ja yllätyksekseni sen voi naputella verottajalle vaikka heti. Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250 euroa joten puolisot voivat saada kotitalousvähennystä  yhteensä 4 500 euroa.

  Pitkän pohdinnan jälkeen lähdin kuin lähdinkin kokeilemaan säännöllistä kotisiivousta Lempi kodinhoidon kautta. Halusin nimenomaan luotettavan ja kokeneen yrityksen hoitamaan tätä meidän 200 neliön kämppää ja siksi päädyin Lempi kodinhoitoon.

  paras kotisiivous

  Täällä siivottavaa riittää!

  Eka kerta jännitti!

  Jännitin vähän. Mietin, että kuinka paljon mun pitää tavaraa saada paikalleen, ennen kun täällä edes voi aloittaa siivoamista. Häpesin, kun tajusin, että en ole varmaan ikinä imuroinut meidän sohvia (ja siltä ne kyllä näyttääkin), ja häpesin kun katselin kevätauringon valossa kylpeviä tahraisia keittiönkaappejamme.

  Jännittäminen oli turhaa, siistijälle tämä kaikki oli houkutteleva haaste. “Näkyy hyvin työnjälki”, hän sanoi!

  On hassua kuinka toinen tykkää siivota ja toinen ei. Meille tuli siistijäksi aivan ihana henkilö, joka siivoaa omien sanojensa mukaan kuulemma kotonakin jatkuvasti. Hän selvästi nauttii siitä, mitä minä inhoan. Mikä parasta, saamme jatkossa joka viikko käyttää samaa tuttua siistijää.

  Meillä on vähän huono tuuri kun meidän perheessä ei kukaan tykkää siivota. Olen miettinyt, että ehkä innostun siitä hommasta enemmän sitten kun lapset muuttaa pois kotoa ja asun vähän pienemmässä asunnossa. Nyt tuntuu, että tekee mitä vaan, niin asunto on jatkuvasti sotkuinen ja likainen. Sitä on ikään kuin vähän luovuttanut tämän talon suhteen. Aikapulasta puhumattakaan.

  Meille tehtiin Lempi kodinhoidon kanssa oma siivoussuunnitelma. Kaksi kertaa kuussa asuntoamme siivotaan noin 5h kerrallaan. Neliöitä on paljon ja aluksi tietysti tuo aika ei tule riittämään koko asunnon siivoamiseen, mutta pikkuhiljaa kun asunnon siisteystaso nousee, niin aika riittää koko asuntoon.

  ennen ja jälkeen siivous
  Tässä näkee hyvin kylppärin lattian ja suihkuseinän eron ennen ja jälkeen. Toinen kuva on siis otettu suihkuseinän läpi.

  Mitä se sitten maksaa?

  Tämä kotisiivous oli mahtavat idea. Huoleni rahasta haihtui aika pian, kun näin kuinka siistiksi meidän asunnon ammattilainen pystyi saamaan. Olen minä varmasti rahaa turhempaankin käyttänyt. Ehkä pidennän kampaajalla käynnin väliä, tai ehkä suunnittelen meidän ruokaostokset nykyään paremmin ja edullisemmin. Sillä se hoituu.

  Lopulta kotitausvähennyksen jälkeen maksettavaa ei jäänytkään niin paljon. Meille jää maksettavaa vähennysten jälkeen yhdestä siivouspäivästä alle 100€. Mitä useammin tuttu siivooja käy, sen edullisempi on tuntihinta. Kotisiivouksen hinnat on alkaen 44,90 €/h, kotitalousvähennyksen jälkeen jopa alle 18 €/h.

  Lempi kotisiivous
  Hyväntuoksuinen kotimme
  kevätsiivous
  Kyllä nyt kelpaa kun kevätsiivous on tehty!

  Lempi räätälöi jokaiselle kodin siivouksen asiakkaan toiveiden mukaan.  Kotisiivoukseen voi sisällyttää uuninpesua, saunanpesua, silitykstä, lakanoiden vaihtoa tai vaikka lemmikin ulkoilutusta. Me otimme pakettiin tavallisen siivouksen lisäksi puhtaiden vaatteiden viikkailua, koska se on yksi juttu, mitä emme saa itse oikein tehtyä.

  Pitää tässä kehua, että meidän kylpyhuone ja vessa eivät ole varmasti ikinä olleet niin puhtaita kun nyt ovat. Ollaan tosi tyytyväisiä siivoukseen.

  Olin aluksi ajatellut, että kokeillaan tätä kuukausi ehkä kaksi ja lopetetaan sitten. Mutta kun astuin sisään hyväntuoksuiseen tahrattomaan kotiini, niin muutin mieleni. Me ei lopeteta tätä ikinä!

  ALE KOODI

  Hyödynsin ensimmäiseen siivoukseen ALE KOODIA minkä Lempi meidän yhteisön jäsenille tarjoaa. Sinäkin voit siis hyödyntää sitä.

   50% alennus ensimmäisestä säännöllisestä siivouksesta: VOIPOJAT50 

  Tutustu ja tilaa: Lempi

   

  Kommentit

  1. Anja

   Minulla on ollut myös mielessäni hankkia säännöllinen kodin siivous ammattilaiselta. Joten kiva kun kirjoitit tästä kotisiivousaiheesta ja hyvä kuulla, että tuollainen siivoussuunnitelma voidaan tehdä. Itsellänikin on juuri tuo kysymys mielessä, että kuinka paljon täytyy järjestellä ennen ensimmäistä siivouskertaa.

  Vastaa