• You are currently viewing Stonz-kumisaappaat / Kiddex Oy

  Stonz-kumisaappaat / Kiddex Oy

  Stonz-Kumisaappaat. Kaupallinen yhteistyö Kiddex

  Testaajat: Ollie 4v, Kristian 3v

  hyvät saappaat

  hyvät kumisaappaat

  “Äiti, saanko mä oikeesti mennä saappailla järveen?”

  Saimme aivan ihanat Stonz-merkkiset kumisaappaat Kiddex Oy:ltä pienimmille testiryhmäläisillemme testattavaksi. Kristian sai iloiset auringonkeltaiset kumisaappaat ja Ollie kaikenvärisiin asuihin sopivat harmaat. Pojat olivat heti innoissaan uusista saappaistaan ja eivät millään malttaneet odotella sateisia kelejä. Lähdimmekin jo heti saappaiden saapumispäivänä ulkoiluttamaan niitä. Vesilätäköitä ei ollut mailla eikä halmeillakaan, joten suuntasimme järven rantaan ja näin saappaat joutuivat ultimaattiseen testiin. Pojat olivat ihmeissään, kun saivat luvan mennä kengillä rantaveteen. Vedessä oli hauska hyppiä ja pojat saivatkin aikaan aikamoisen vesiryöpyn. Me äiditkin taisimme siinä rytäkässä kastua, kameroista puhumattakaan 🙂

  Kestävää kehitystä tukeva, vuonna 2008 perustettu Kiddex Oy on lastentarvikkeiden maahantuontiyritys. Kiddex tuo maahan useita eri tuotemerkkejä Stonz-saappaiden lisäksi ja jälleenmyyntiverkosto kattaa koko Suomen. Kantavina teemoina ovat laatu, rehellisyys, perhekeskeisyys ja vastuullisuus. Näitä arvoja me Poikien Äidit haluamme myös korostaa, joten tämä kaupallinen yhteistyö tuntui kaikinpuolin oivalliselta.

  Mikä on Stonz-Kumisaappaat?

  Stonz on kanadalainen tuotemerkki, joka valmistaa laadukkaiden kumisaappaiden lisäksi talvikenkiä, ensikenkiä ja rukkasia. Saappaat valmistetaan kestävästä luonnonkumista, joka ei halkeile tai murene. Valmistusprosessissa ei käytetä myrkkyjä ja kemikaaleja. Tämä on erittäin tärkeää, varsinkin kun on kyse lapsista.

  Meidän perheessä kumisaapas-parat ovat joutuneet sietämään joskus hurjaakin käyttöä ja täytyy myöntää, että kaikki merkit eivät ole sitä kestäneet. On erittäin tärkeää tietää ostopäätöstä tehtäessä, että tuote on mahdollisimman kestävä.  Usean lapsen perheessä saappaiden toivotaan kiertävän lapselta lapselle, miksei jopa lastenlapsille. Nämä saappaat ovat sen verran ajattomat, että näkisin ne mahdollisesti myös omien tulevien lastenlapsien jalassa.

  hyvät kumisaappaat

  hyvät kumisaappaat

  hyvät kumisaappaat

  hyvät kumisaappaat

  Vinkit käyttäjille

  Stonz-saappaisiin voi ostaa myös erikseen pehmeät Linerz-fleecevuoret. Kesäisillä metsäretkillä ja alkusyksyn sateissa kumisaappaat voi sujauttaa pieniin jalkoihin ilman fleecevuorta. Säiden viiletessä lisäät vain ihanat pehmoiset Linerzit  saappaisiin ja lapsen varpaat ovat viimalta suojassa. Linerzeja voi toki käyttää muissakin kengissä ja miksei sisällä, jos lattiat ovat talvella kylmät.

  Lisätietoja TÄÄLTÄ

  Yhdistele rohkeasti värejä. Keltaiset saappaat sopivat melkein väriin kuin väriin harmaista puhumattakaan. Meillä keltaiset saappaat sointuvat kivasti sekä turkoosiin että oranssiin haalariin. Syksyn joskus masentavassakin pimeydessä, keltaiset saappaat tuovat hymyn kasvoille heti aamusta.

  Parhaat palat

  Poikien TOP3:

  1. Värit, varsinkin keltainen pisti hymyilyttämään. “Vautsi, mitkä saappaat”
  2. Hyvät jalassa. “Näillä voi juosta kovaa”
  3. Linerz-fleecevuoret. “Yhtä pehmeät kuin meidän koira”

  Äitien TOP3:

  1. Linerz-fleecevuoret. “Saappaiden käyttöaika pitenee pitkälle syksyyn ja ne vaan ovat niin söpönnäköiset”
  2. Myrkytön ja kemikaaliton luonnonkumi. “Nämä saappaat laittaa lapselle jalkaan mielellään”
  3. Laadukkaat. “Näistä ei vesi mene taatusti sisään”

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia täältä

  Kommentit

  Vastaa