• Imukorkki vauvojen sosepusseille / Vaapero Lastentarvike

  Kaupallinen yhteistyö Vaapero Lastentarvike

  Testaajat: Ollie 4v, Kristian 3v

  ”Äiti, mä haluan kokeilla näitä kaikkia!”

  Kaikki tietävät vauvojen sosepussit. Nuo herkulliset, terveelliset ja helpot välipalat. Mutta ah, se sotkun määrä perheen pienimpien kanssa, kun sosepussia puristetaan ennen suuhun laittoa. Samalla autonpenkit, vaatteet ja rattaat saavat myös osansa.

  Mikä se on?

  Nyt soseilla sotkemiseen on kätevä ratkaisu; imukorkit. Pienten, vasta soseita syömään opettelevien vauvojen kanssa, imukorkki on yllättävän hyvä ratkaisu. Miksei myös isompien lasten kanssa. Se estää sotkut, opettaa syömään itse ja suojaa myös ikeniä. Korkin nupissa on hierova kohokuvio, joka auttaa hampaita tekevän pienokaisen ikenien kutinaan. Ja mikä parasta, sose ei mene hukkaan. Imukorkki on valmistettu laadukkaasta BPA-vapaasta (Bisfenoli A niminen kemikaali)elintarvikesilikonista, joten sen voi antaa huoletta lapsen käyttöön. Korkin voi sulkea,  jos lapsi ei syö kerralla kaikkea. Imukorkin avulla vauvan motoriset taidot kehittyvät nopeasti itse syödessä.

  Me saimme imukorkit perheyritys Vaapero Lastentarvikkeelta testiin. Vaikka meillä ei enää ihan pieniä vauvaikäisiä lapsia olekaan, ostamme sosepusseja joskus retkille, välipalaksi kerhoon tai pidemmille automatkoille.

  Olimme jo pitkään suunnitelleet lähtevämme metsäretkelle pelkästään pienten poikien kanssa. Ollie ja Kristian odottivat kovasti retkeä. Retkipaikaksi valikoitui meidän lähimetsä, joka on helppokulkuinen pienille retkeilijöille. Vaikka käymmekin metsässä usein, löytyi sieltä taas paljon uutta katseltavaa. Kostea ilma oli nostattanut paljon jättiläiskokoisia sieniä meidän ihasteltavaksi. Retkien kohokohta on tietysti evästauko. Evääksi otimme mukaan sosepussit, kaakaota, leivät ja keksejä. Kiinnitimme imukorkit sosepusseihin jo valmiiksi kotona. Kristian sai iloisen keltaisen ja Ollie kauniin liilan. Tosin pojat halusivat kokeilla kaikkia värejä ja korkkeja vaihdettiinkin tiuhaan 😉 Eipä tullut sosesotkuja pukuihin.

  Vinkit käyttäjille

  Joskus ruokapöydässä on hauska kiusoitella vanhempia heittämällä ruokaa ja ruokailuvälineitä lattialle. Siivoamiseen menee aikaa hetki jos toinenkin. Imukorkillinen sosepussi ei aiheuta meidän vanhempien riemuksi lainkaan sotkuja, koska korkki ei vuoda tai irtoa. Nelihaarainen silikoniventtiili kontrolloi soseen virtausta. Venttiili aukeaa vain imulla. Eipä haittaa, vaikka iloinen, ilkikurinen rakkauden hedelmä mätkäyttää soseet lattialle 😉

  Imukorkki on helppo pitää puhtaana huuhtelemalla tai laittamalla sen suoraan astianpesukoneeseen. Korkkeja saa kahden kappaleen paketeissa, kuudessa eri värissä; sininen, pinkki, liila, keltainen, punainen ja vihreä. Kaikille retkeilijöille erivärinen korkki, niin eivät mene soseet sekaisin.

  Parhaat palat

  Poikien TOP3:

  1. Imukorkkien väreistä ei tullut riitaa, niin monta hyvää vaihtoehtoa.
  2. Sosepussia sai heitellä luvan kanssa, ei vuotanut korkki.
  3. Korkkia oli mukava pureskella.

  Äitien TOP3:

  1. Ihanat värit korkeissa.
  2. Imukorkkien materiaalista plussaa.
  3. Ei yhtään sotkua!

   

  Kommentit

  1. Nimetön

   Kivalta ja hyvältä kuulostava tuote. Kysymys: eikö siis myöskään puristaen tule soseet ulos pussista?

  Vastaa